Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Auuu ale Pawlowi chce sie bzykac rety naszla mnie ochota jak cholera

Polecane posty

To cos spadlo na mnie jak grom z jasnego nieba no po prostu ciociu,babciu no cholera i co ja poczne teraz . No cholercia,ze tez mnie zalapalo :)

Gość no mnie tesz a chlopa...
...niema w domu:( To najgorsze co moze sie zdazyc... jak cipka goraca a zadnego kutaska niema:(

Kurcze to co to bedzie jak temperatury skocza do gory oj hormony zaczna dzialac rety przeciez ja na zawal padne :).

Oj cicho tam wytrzymalem 3 miesiace wiec wytrzymam pewnie i teraz tylko juz sie boje co bedzie jak cieploo przyjdzie. Nosz k...a ze mnie przypililo :)

Gość A co 3miesioce bez...
...co chory albo co...:)

No patrz nie chory tylko przez 3 miesiace bylem grzeczbym chlopcem,tylkio ile ja wytrzymam jeszcze.

Gość no a poco
sie tak krzywdzisz?

Gnata o cholera nie wim musze miarke wziasc (chyba wziac) ok Amo Kako czy jakos tako ty juz masz swojego faceta wiec A sio dziewczynko tzn prosze pani :)

Niom mam tam tajniakow co wiedza co w trwaie piszczy oi tak wylapuje np po tym kto z kim co i jak rozmawia otem dochodzi do teges dzielimy przez 2 i juz wszystko wiem . Moze tak byc prosze pani :)

Tak praktyka ,trening czyni mistrza juz to slyszalem kilka razy,ale jak sie za to wszystko zabrac no cholera chyba nie bede jaskiniowcem i nie wezme za wlosy i nie zaciagne dziewczyne mowiac no to co dziewczynko ruszymy sie troche ??. No o k juz smece za duzo tego na raz.... Boze kobiety :)