niusia1989 0 Napisano Marzec 27, 2008 Mam pytanko, od 7 miesięcy biorę Yasminelle leczniczo na regulację hormonów - czuję się świetnie. Chcę teraz z moim chłopakiem wyskoczyć na tydzień i właśnie... wyjazd mamy w niedzielę (gdy biorę ostatnią, 21 tabletkę z blistra)... Czy jeśli wezmę ostatnią tabletkę w niedzielę, w noc gdy będziemy razem:), to zabezpieczy mnie to przed ciążą? Zwykle krwawienie mam w środę, więc byłyby jeszcze 3 noce... Proszę o odpowiedź. dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raz dwa 21 Napisano Marzec 27, 2008 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No przecież Napisano Marzec 27, 2008 wszyscy wokół trąbią i piszą że jesteś bezpieczna non stop.A propo yasminelle nie miałaś żadnych skutków ubocznych??? Piszesz ,że czujesz się świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doria13 Napisano Marzec 27, 2008 Bierzesz 7 miesiecy i jeszcze sie pytasz? Nie zależnie czy bierzesz leczniczo czy nie powinnas zapoznać sie z ulotką a tam wyraźnie pisze że JESTES zabezpieczona w siedmiodniowej przerwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach