Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help I need help

problem ze skórą twarzy

Polecane posty

Gość help I need help

hey! luszczy mi sie skóra na twarzy! nie wiem co zrobic i nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Podejrzewam ze podraznilam skore mocnym kosmetykiem. Jejku.. czy wie ktos co robic? stosuje wazeline, staram sie nie malowac... Nie wiem cyz wplyw na to moze miec moja ciąża, ale to luszczenei pojawilo sie tylko na twarzy:( Dziekuje za rady i pomoc

wazelina raczej Ci nie pomoże odstawienie wszystkich kosmetyków to dobry pierwszy krok teraz możesz twarz złagodzić (napar z lipy, rumianku, nagietka lub innego przeciwzapalnego zioła) nawilżyć i natłuścić -- łagodny krem dla dzieci: babydream, bambino, nivea lub krem z serii babydream dla kobiet w ciąży na sutki - tak naprawdę jest to prawie czysta lanolina staraj się nie myć twarzy silnymi detergentami (czyli odpadają żele i ciężkie mydła) ew. mydełko dla dzieci lub sama woda przegotowana a później przetarcie naparem ziołowym

Gość kaskaaaaaaa
Ja tez miałam z tym problemy. Najlepiej co zrobisz- to idz do dermatologa,nic nie rób na własna rekę. Pozatym kup sobie produkty zel do mycia i krem PHYSIOGEL.Sa swietne.

Gość popieram poprzedniczke
Uzywam zelu do mycia Phisiogel i jestem nim zachwycona - po raz pierwszy nie mam uczucia siagniecia na skory twarzy po demakijazu