Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutkaaaaa19

Jak Go zdobyc??? pomocy

Polecane posty

Chodzi o to,że podoba mi się pewien chłopak, ale niestety on ma dziewczyne. Nie mieszkaja oni w jednej miejscowosci (on mieszka tu gdzie ja, ona kilka kilosow od naszego miasta). Ale niestety B. (chłopak, który mi się podoba) ma koło niej dom. I w weekend,weekend jeździ tam i jak można łatwo się domysleć spędzają tam ze sobą dużo czasu. Odwazylam sie zagadac do niego na gg i podczas pierwszej rozmowy powiedzial komplement, ze \"jestem ladniutka\". Latwo mozna wywnioskowac, ze jakos w pewnym stopniu sie mu podobam. Zaprosilam ostatnio go na urodziny i odziwo sie zgodzil mimo, ze ma dziewczyne.(oczywiscie z tego co mi powiedzial nie mowil jej z kim idzie i do kogo idzie na urodziny)ale niestety los chcial tak, ze przeszedl do nastepnego etapu konkursu i w tym dniu kiedy mielismy razem wybrac sie na urodziny musi jechac na konkurs i wraca dzien pozniej :(. Prosze doradzcie mi co moglabym zrobic, aby zdobyc jego serce, a zapomnial o swojej dziewczynie? (Wiem, ze to jest egoistyczne, ale trzeba walczyc o milosc)

miałam podobna sytuacje tyle ze jeszcze bardziej narobiłam sobie nadzie i wiesz co Ci powiem? Odpusciłam go sobie cierpiałam kusiło mnie zeby zagadc na g ale wiedziałam ze on ma dziewczyne i ze to bd straszne dla niej! Teraz mam super chłopaka i kiedy wróciłam myslami do tamtego wydarzenia i zauroczenia uswiadomiłam sobie ze on jest zwykłym wykorzystywaczem! Jeżeli flirtował ze mna i z wieloma innymi dziewczynami to oznacza ze ma małe poszanowianie do dziewczyn, a szczególnie do swojej! Odposciłam sobie i tobie tez radze! Mam wspaniałego chłopaka a o tamtym zapomniałam niech wykorzystuje inne :)