Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhfugrfvghj

Ile trwa wyleczenie zapalenia tchawicy???

Polecane posty

Gość dhfugrfvghj

Napiszcie mi proszę jak długo może trwać zapalenie tchawicy. Prawdopodobnie właśnie na to choruję choć nie jest to do końca stwierdzone mimo iż już byłam u trzech róznych lekarzy. Suchy szczekający kaszel i ból za mostkiem męczy mnie już od ponad 3 tyg. Biore różne leki które wogóle nieskutkują. Od wczoraj zażywam antybiotyk sumamed po którym też poporawy nie widać. Nie mam już na nic siły. Napiszcie ile to tak zazwyczaj trwa, jakie domowe sposoby mogą pomóc i jakie znacie dobre skuteczne lekarstwa które wam pomogły.W necie piszą ze takie zapalenia trwa od 4 do 7 dni a ja sie już męcze przeszło 3 tyg.

A może masz Candidozę-grzybice układu pokarmowego lub oddechowego?Wybierz sie do lekarza i nakieruj go na tę chorobe.Ja juz sie meczę z tym cholerstwem od pazdziernika.

Witam faktycznie to długo polecam picie siemienia to pomaga łagodzi tchawice przy kaszlu moja córka zawsze ma Acodin na tchawice ale nigdy tyle nie twało pozdrawiam

Gość dhfugrfvghj
Sama nie wiem już co o tym wszystkim mysleć. Nie mam już siły do lekarzy chodzenia do nich i przedewszystkim ich ignoracji i zbywania bo to tylko kaszel.Byłam u pulmonologa ale badania ( RTG i spirometria) wyszły w porządu. Lekarka powiedziała że to raczej jest tchawica i skierowała mnie do laryngologa. Laryngolog coś pomarudził pod nosem przepisał antybiotyk i skasował za wizytę. A ja się dalej męczę.Bezowa napisz mi proszę jakie są objawy grzybicy układu pokarmowego. Bo ja choruję na refluks i ten kaszel też może być spowodowany właśnie refluksem ale już od dłuższego czasu biorę leki na refluks mimo iż nie odczuwam żadnych dolegliwości związanych z tachorobą.

Gość dhfugrfvghj
A czy u kogoś to też tak długo trwało?