Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość użekła mnie tfoja chisteria

I niech mi ktoś powie, że faceci nie lecą na DODĘ

Polecane posty

nie miałam na myśli Kochających Inaczej mężczyzn:P

Gość to nic wielkiego
doda jest obrobiona w photoshopie a britney naturalna ot, cała różnica

nie działa ten link a bez makijażu każdej gorzej:P a sama jakbym miała kasę, to bym sobie cycki powiększyła

Mnie działa. Ale powiedz: czy nie każda laska wyglądałaby świetnie po przeróbce w Photoshopie? Ma obleśne te cycki, widać na pierwszy rzut oka że silikon :O

Gość Maxior
ręce precz od Dodzi

to niby bez makijazu to przeciez ma makijaz tam :p i jak dla mnie to akurat na tym mi sie najbardziej podoba :p

No ja .. że ten... no nie doda jest obiektem moich westchnień.. :(

Gość Buahahahaahaa
naprawde... nie szkoda wam kochani sił na takie byle co jak doda?? przecież ta kobieta jest żałosna zrobiła z siebie szmate na wielką skale i nadal robi z siebie wielkie zero. ja nie kapuje po co w ogole sie taką ropą zajmować? HE HE :) pozrawiam :)

tak szczerze to sie zastanawialem zawsze o co chodzi ok, brzydka nie jest, ale nie dosc ze robiona na plastikowa lalke, to jeszcze sposob bycia ma tak denerwujacy, ze normalny czlowiek obszedlby ja szerokim lukiem a co ciekawe, to nie tylko faceci sie tak nia podniecaja

Gość agugulkaaa
tratatata pogadajcie sobie ciekawe skad tyle ludzi na jej koncertach, i te wszystkie nagrady publicznosci, image, muzyka, styl...... jest ich bardzo duzo..... z powietrza sie nie wziely....... spiewa swietnie( ja nie slucham tego typu muzyki)ale spiewa swietnie i wyglada tez dobrze, cialo ma pirwsza klasa i pierdolcie co chcecie,ona i tak ma to w sdupie

a czemu mialaby sie przejmowac? ma ladny glos, potrafi narobic wokol siebie szumu, ludzie to kupuja jak to mowia - miliony much nie moga sie mylic :D to ze cos sie sprzedaje w mediach, nie znaczy ze powinno byc wzorem no ale kazdy bedzie robic jak uwaza 🖐️

no ale nikt nie mówi, żeby ją naśladować:) Tylko tyle czytam opinii, że jest obleśna, a tak mi się wydaję, że nie dość, że zgrabna(ciało pierwsza klasa-mówię to jako laska:P) to w dodatku twarz ma ładną, taką...proporcjonalną:) Wiadomo, że makijaż i fotoszop robią swoje, ale widziałam ja w kinie na żywo, i wygląda równie dobrze. A to co sobą reprezentuje to inna historia;)ale może to tylko pozerstwo, żeby zwrócić na siebie uwagę?:P;)

Gość niezłe ciało to za mało
kocham ciało-tuska :D

dobrze, że nie Jarka Kaczyńskiego:o a topik miał być o ciele a nie o intelekcie:P

uzekla, no ale wlasnie to dziala na tej zasadzie: sprzedaje sie - ma powodzenie, bede jak ona - bede miec powodzenie slyszalem z ust kolezanki stwierdzenie "cholera no, ladna jest :o" gdy ogladalismy jakies zdjecie na ktorym wygladala bardzo sztucznie i wrecz aseksualnie jak dla mnie to mnei wlasnie zastanawia, ze czesto dziewczyny probuja gonic jakies dziwne wzory piekna, podczas gdy same sa o wiele czesciej bardziej pociagajace bez calej tej otoczki, bedac zwyczajnie naturalne i nei przetlumaczysz tego, one wiedza lepiej co mi jako facetowi sie podoba bardziej :o

Gość jest taka ależność
i ta zależność jeszcze nigdy nie zawiodła. im wiecej ktoś gada jak wszystko ma NIBY w dupie tym bardziej jest na odwrót!! człowiek który ma coś lub wszystko w dupie po prostu o tym nie gada w kółko jak ona, nie chwali się tym i nie obnosi się z tym jak to pani doda wszystkich ma gdzieś łącznie z fanami i w ogóle taka jest fajna że olewa wszystko... śmiech na sali!!

daleko mi do nasladowania dody-nawet cycki mam naturalne;) ale ogólnie-podoba mi się, cóż począć:) Ale wiadomo-nie to ładne, co ładne...jednemu się podoba Marilyn Monroe, a innym Maria Kaczyńska;)Każda COŚ w sobie ma-dla każdego coś innego

Gość doda jest bardzo inteligentna
doda całowała tuska doda wie co robi