Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnetozycie

dlaczego Polakow nie obchodzi cierpienie innych ?

Polecane posty

Gość złośliwa samica 30
O co Ci chodzi.Polaczki są najbardziej wrażliwym narodem :classic_cool:

Gość smutnetozycie
taaaaaak z pewnoscia myślą tylko o sobie !!!!!!chodzą do kościoła a grzeszą.... to bezczelny naród ....wstydzę sie być Polka :(

Gość wdowa.........
to za niemca wyjdz

Gość smutnetozycie
dlaczego zamiast pomagać innym wy zadajecie głupie pytania o miłości ?

Gość smutnetozycie
dlaczego was nie obchodzi los innych? no dlaczego?????????

Gość a czy inni mysla o nas
???????????????

Gość gfhjhjg
smutnetozycie Jak jesteś taka litościwa to znajdź sobie pracę, za.pie.rniczaj po 220 h na miesiąc a potem 80% wypłaty daj na biednych, którzy leżą bykiem na kanapie i pasożytują na reszcie społeczeństwa wyłudzając kasę od państwa czyli nas. I czy to jest sprawiedliwe. Cytat z Bibli "Kto nie robi niechaj nie je", koniec cytatu. Co innego gdy ktoś jest naprawdę chory i nie może pracować.

Gość smutnetozycie
gfhjhjg ja mowie o Polakach którzy maja i nie chce sie dzielić!! samoluby .!!! maja kase ale nie pomoga ...! tacy sa polacy ....a tych co do do kościoła chodzą to tylko ich powystrzelać!!!

Gość
smutnetozycie => to zarób i się dziel. Jak byłem w chujowej sytuacji musiałem pomagać sobie sam (pomijam pewną niewielką grupkę osób). Więc i inni niech sobie radzą. Ludzie dla mnie dzielą się na swoich i całą resztę. O swoich dbam, insi mnie gilają.

Gość smutnetozycie
to zarób i się dziel. Jak byłem w ch*jowej sytuacji musiałem pomagać sobie sam (pomijam pewną niewielką grupkę osób). Więc i inni niech sobie radzą. Ludzie dla mnie dzielą się na swoich i całą resztę. O swoich dbam, insi mnie gilają. dokladnie taka mentalnosc!! mi nie pomoga to i ja nikomu ne pomoge?? co to do cholery ma byc ??

Gość
A to do cholery, że istnieje coś takiego jak reguła wzajemności. Jeśli mnie w kłopotach nikt, poza znajomymi, pomoże to wolę jako ta mrówka harować na zimę. Niech se koniki polne sobie graja, a później tańcują. Ten kto nie umie o się zadbać jest zjadany. I bardzo dobrze.

Gość smutnetozycie
Apostoł Nienawiści po co żyjesz? jaki masz cel?

Gość złośliwa samica 30
pomagamy jak umiemy.Jak Ci sie nasz naród nie podoba to zmień obywatelstwo

Gość smutnetozycie
mam podwójne! Polacy sa straszni tylko kasa kasa kasa:((

Gość wsparcie
wpadłam autorko na moment,aby Cię wesprzeć....bo Cię tu wdepczą w ziemię

Gość wsparcie
na kafe nie ma konstruktywnej wymiany zdań....jak sama widzisz pełno jest złośliwości i zgorzknienie

Gość wsparcie
co do samolubów , egoistów i ..wyższości kasy ....to owszem ,jest to prawda.....ale są chlubne wyjątki...ja dodałabym jeszcze nietolerancję i pieprzenie o pierd..ach...wystarczy przejrzeć tematy forum...kupa bredni i wylewanie pomyj...

Gość
smutnetozycie => ja mam po prostu blisko do wewnętrznego zwierzęcia. Każdy oddech cholernie smakuje, cudowne poczucie wolności kiedy nogi mnie niosą jak biegam po lesie, dzikie spełnienie jak posiadam samicę. I smak krwi na zębach jak bronię swego stada. Mnie tam styka. To ty się dołujesz nie ja. PS. Mój braciak krucho przędzie. Ja juz mu sie dorzuciłem, moze jeszcze ty w imię swoich zasad przyślesz mu ze 300 hę? Chcesz podam konto.