Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, chrobot napisał: u mnie sie tego nie obchodzi Ja też nigdy nie obchodzilem imienin W zyciu codziennym też nie szukam okazji do picia czy tortu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 3 godziny temu ja plakalam po latach ze nie chcialam biedronkowej parasolki i przepraszalam wtf dziwny bachor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czemu płakałeś? bo woli mandarynki Przypuszczam, że nie jest tak stary, żeby pomarańcze na święta uważać za rarytas jak to był początek lat '90 to można było dostać GameBoya albo jakieś inne fajne zabawki (Pegasusa?) - no a on dostał kilka pomarańczy dzieciaki nie rozumieją takich rzeczy i im po prostu jest przykro ,ze nie dostają tego co inne dzieciaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu Z elkom pisałem 5lat i nie wiem nawet kiedy ma urodziny a co dopiero imieniny Nie stalkowalem nie interesuje mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: A chciała byś pomarańcze dostać zamiast czegoś fajnego Ciotka przynosiła mi banki na choinkę i pomarańcze. Nie znosiłam jej ale rodzice mi dawali mnóstwo fajnych zabawek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: bo woli mandarynki Przypuszczam, że nie jest tak stary, żeby pomarańcze na święta uważać za rarytas jak to był początek lat '90 to można było dostać GameBoya albo jakieś inne fajne zabawki (Pegasusa?) - no a on dostał kilka pomarańczy dzieciaki nie rozumieją takich rzeczy i im po prostu jest przykro ,ze nie dostają tego co inne dzieciaki Nie rozumiem jego rodziców jak mozna dać pomarańcze eh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie rozumiem jego rodziców jak mozna dać pomarańcze eh. jak nie masz kasy na nic więcej to dajesz co masz nie sądzę, żeby byli dla niego dupkami, tylko po prostu w latach '90 jedni mieli prosperity, a inni dowiedzieli się co to jest bezrobocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciotka przynosiła mi banki na choinkę i pomarańcze. Nie znosiłam jej ale rodzice mi dawali mnóstwo fajnych zabawek. Ja prawie sam sobie kupiłem PlayStation używane nie mając kieszonkowych ani pracy 110 za zlamanie ręki 20 dwa razy znalazłem na targu 100 znalazłem w hipermarket Jak matka zobaczyla że tyle już mam to mi kupila nowom za 599 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jak nie masz kasy na nic więcej to dajesz co masz nie sądzę, żeby byli dla niego dupkami, tylko po prostu w latach '90 jedni mieli prosperity, a inni dowiedzieli się co to jest bezrobocie To juz lepiej głupią zabawkę najtańsza nawet karty czy cokolwiek. Weź no gdzie pomarańcze?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 3 godziny temu a po co palic w ogole, duzo kasy by mozna oszczedzic bez palenia papierosow co nie, nie myslales lezak o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja prawie sam sobie kupiłem PlayStation używane nie mając kieszonkowych ani pracy 110 za zlamanie ręki 20 dwa razy znalazłem na targu 100 znalazłem w hipermarket Jak matka zobaczyla że tyle już mam to mi kupila nowom za 599 Też nie dostawałam kieszonkowego ale synowi daje. Każdy powinien mieć na swoje głupoty cóś kasy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Nie rozumiem jego rodziców jak mozna dać pomarańcze eh. Nie wszyscy byli bogaci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nie wszyscy byli bogaci? To nie daje sie pomarańczy, kup najtańszą zabawkę. Pomarańcze traktuje dziecko jak nic kompletnie nie dostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, chrobot napisał: po co palic w ogole, duzo kasy by mozna oszczedzic bez palenia papierosow co nie, nie myslales lezak o tym Z paleniem też można dojść do 270tyś oszczędności nie pracując i nie grając na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu Z elkom tak sobie pisaliśmy na początku że niby rzucamy fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To nie daje sie pomarańczy, kup najtańszą zabawkę. Pomarańcze traktuje dziecko jak nic kompletnie nie dostało. W tamtych czasach to było coś. Lezak nie jest z tamtych czasów. A wy się urodziliście wczoraj że nie wiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To nie daje sie pomarańczy, kup najtańszą zabawkę. Pomarańcze traktuje dziecko jak nic kompletnie nie dostało. No dokładnie ale i tak mam mnóstwo miłych sentymentalnych wspomnień Np jako jeden z pierwszych w Polsce dzieci grałem na PlayStation 2 w sklepie japonskim modelu 4000zl a gra 600zł bo typ dopiero co miał dostawę i dał mi zagrać a za mną się zrobily tłumy widzów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu Była ze mną też na turnieju gran turismo 2 ogólnie się starala jak mogła mimo braku pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: W tamtych czasach to było coś. Lezak nie jest z tamtych czasów. A wy się urodziliście wczoraj że nie wiecie? Wiem dlatego ciotka mi dawała pomarancze ale ja ją przez to nie lubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Też nie dostawałam kieszonkowego ale synowi daje. Każdy powinien mieć na swoje głupoty cóś kasy. Później miałem tak jakby możliwość 30 miesięcznie coś sobie wybrać ale nie dosrawalem w gotówce Jak już to 1-5 zl i od razu wydawalem zazwyczaj na dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu Też cwaniara bujala się ze mną a miała bogatych starych i sklep spożywczy Ale lezak kup orezade na spółkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem dlatego ciotka mi dawała pomarancze ale ja ją przez to nie lubiłam. No ja najlepsze co dostałem pod choinkę to słodycze i 10zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Później miałem tak jakby możliwość 30 miesięcznie coś sobie wybrać ale nie dosrawalem w gotówce Jak już to 1-5 zl i od razu wydawalem zazwyczaj na dziewczynę Czyli twoja mama sie starała tylko że było jej ciężko to i nie zawsze mogła ci kupic co byś chciał. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli twoja mama sie starała tylko że było jej ciężko to i nie zawsze mogła ci kupic co byś chciał. Ona miała huśtawki bo pod choinkę to się śmiała często i scena była pato madki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: No ja najlepsze co dostałem pod choinkę to słodycze i 10zl Nie miałabym czasu całej nocy żeby ci wymienić co ja dostałam pod choinkę tyle tego było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli twoja mama sie starała tylko że było jej ciężko to i nie zawsze mogła ci kupic co byś chciał. Pewnie ostro kasy brakowało często czynsz rósł córka duże koszty bo pochwe na wydanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie miałabym czasu całej nocy żeby ci wymienić co ja dostałam pod choinkę tyle tego było. Ja się inaczej bawilem podpiepszylem siostrze lakier do włosów i zrobiłem miotacz ognia Ja naprawdę miałem farta że nic mi się nie stało przez dzieciństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie miałabym czasu całej nocy żeby ci wymienić co ja dostałam pod choinkę tyle tego było. Mama na urodziny i święta nie czekala po prostu reklamowali gamboya to poszliśmy do peweksu pokazala mi a tam jakiś zielony obraz ja mówię że nie chce zielonego A kolor już nie chciała mi kupić jak wyszedł chyba może nie miała kasy albo uważała że już za duży jestem na gierki przenosne Edytowano 2 godziny temu przez Przed pracom dzisiaj tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 godziny temu Siostry miałem Atari 2600 później pegasusa na komunię se zazyczylem to bylo na topie a później PlayStation na płyty i komputer i PlayStation 2 psp 3 4 chociaż te ostatnie to już sam se zdobywalem Jeszcze po siostrze miałem diskmena różowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 2 godziny temu To jaki ty rocznik jak pewex pamiętasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach