Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ert

miłość jak w bajce.. istnieje taka?

Polecane posty

Gość ert

jakie sa Wasze zwiazki? takie jak w romantycznych filmach czy ksiazkach? zawsze jak obejrze jakis film to mam dol, ze moja milosc taka nie jest.. nie ma w nas tej pasji.. nawet na poczatku jej nie bylo.. starsznie kocham mojego faceta ale zastanawiam sie czy to jest to :) bo moze z 'tym jedynym' powinnam czuc sie jak bohaterki pieknych filmow o milosci :) np. wczoraj obejrzalam 'gre w serca' i bardzo zaluje, ze nie spotkala mnie taka historia jak bohaterom granym przez angeline i ryana :) czuje, ze cos bardzo waznego umknelo mi w zyciu.. i nie wiem czy mam tego szukac czy zostawic tak, jak jest bo to jest wlasnie normalne.. dlatego chcialabym wiedziec czy Wasze milosci sa takie romantyczne i intensywne??

Gość jasne że tak///
I Tobie takiej życzę :)) warto poczekać :))

Gość o to ciekawe
Istnieje. W bajce:D

Gość złośliwa samica 30
:O

Gość taka jest moja
ale mam nadzieje ze sie szybko nie skonczy...

Gość Moja taka jest
Romantyczna, intensywna, aż do bólu. Przenikająca mnie całego i tęsknotą, i pożądaniem, i czułością, i troską o Nią :)

Gość ert
mamy remis.. czyli jest szansa, ze ta bajkowa milosc jest dosc popularna wbrew pozorom :) piszecie dzewczyny :)

Gość to ty wybierasz z kim jesteś
taka miłość jest ❤️ ale jak utkniesz w porcie to możesz nie zobaczyć morza :)) i często ludzie wolą zakotwiczyć w porcie bo to takie bezpieczne :o ale czy warto??

Gość ert
dobry tekst z tym morzem i portem.. kurde, zrabalam sobie najlepsze lata zycia.. za pozno sie ogarnelam :(

a po co wam ta chemia? i tak mija i wtedy zostaje tylko niesmak i rozczarowanie, ze to jednak mija