Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co.sie.dzieje

bardzo podoba mi się pewna dziewczyna

Polecane posty

Gość co.sie.dzieje

bardzo podoba mi się pewna dziewczyna ,przebywa ze swoją paczką, znają się kilka dobrych lat, ja jestem wśród nich nowy. Jak mam sie zachować żeby dać jej znać że mi się podoba. Jednocześnie nie chciałbym być odebranym przez Jej znajomych za natręta.

Gość co.sie.dzieje
jakie to ma znaczenie że jestem mężcz. ?

Gość wsparcie
zachowuj się naturalnie i bądź gentlemanem

Gość żena mloda
a ile masz lat?

Gość co.sie.dzieje
gentlemanem, niezdecydowanym, spokojnym czy pewnym siebie, przebojowym, dowcipnym ?

Gość co.sie.dzieje
25 lat, ale zwariowałem na Jej punkcie. Nie wiem co robić, żeby Ją zainteresować sobą. Tracę głowę:)

Gość wsparcie
mogę Ci napisać z mojego punktu widzenia....-spokojny nie wyklucza pewnego siebie..plus-wyluzowany i z poczuciem humoru....

Gość wsparcie
aha...i ważny jest uśmiech i zadbany wygląd...

Gość wsparcie
i ,oczywiście-myśl pozytywnie....to tyle ....więcej nie mam co radzić ,bo nie znam Ciebie i nie wiem,jakie upodobania ma ta dziewczyna

Gość co.sie.dzieje
Co jest dla mnie najgorsze? Ona jest wśród swoich znajomych, facetów i babeczek i to jest dla mnie trudne. Wiecie, ona ich zna, ma z nimi więcej do pogadania niż ze mną itp. pomyślałem że moża jako nowa osoba Ją zainteresuję. Sam nie wiem, jednak wśród Jej znajomych miękną mi nogi :)

Gość wsparcie
Jarek ,Ty to już na głowę upadłeś ,a taki fajny chłopak z Ciebie był....co za mizeria została.... aha..autorze,nie bierz do siebie jarkowych rad.....

Gość co.sie.dzieje
dzięki za radę Jarek, nie skorzystam :)

Gość co.sie.dzieje
wsparcie- tylko że też nie wiem jakie upodobanai ma ta dziewczyna. Kurczę, znowu loteria. Skąd mam wiedzieć co ona o mnie myśli. Chyba oszalałem:)

Gość wsparcie
po pierwsze....tylko spokój i luz....jak to się mówi,co ma być Twoje to nie utonie....to,że jesteś nowy nic nie oznacza.....bądź pogodny ,nie narzucaj się ,ale jak się nadarzy okazja okaż jej zainteresowanie....najlepiej jest znaleźć jakiś wspólny,neutralny temat....

Gość wsparcie
Jarek,nadal fajny z Ciebie chłopak ,tylko sam się dołujesz...a to całkiem niepotrzebne....

Gość co.sie.dzieje
wsparcie- powiedzieć Jej wprost, że mi się podoba, czy czekać na 'jakieś sygnały' z Jej strony, czy czekać aż Ona zrobi pierwszy krok?

Gość wsparcie
co się dzieje oszalałeś ,bo się zakochałeś-a to najcudowniejsza sprawa pod słońcem (nie bez kozery Jarek Ci zazdrości,bo też by tak chciał..hehehe) musisz dyskretnie wyczaić ,jakie ma zainteresowania...to bedzie dobry punkt zaczepienia.....a może ona sama wykona jakiś gest?....ważne,abyś był naturalny,pogodny....

Chłopie, na serio sobie daruj:O teraz się jarasz tym, że wyczaiłeś laskę, opowiadasz bez ładu i składu, że ona żyje w symbiozie ze znajomymi i jak masz ich i ją uwieść, a za pół roku Ci się znudzi i będziesz uciekał bez słowa, bo wy nigdy nic nie wyjaśniacie tylko udajecie głupszych niż jesteście

Gość co.sie.dzieje
A skąd Ona ma wiedzieć że jestem nią zainteresowany? Co mam zrobić żeby nie być zbyt nachalnym a jednocześnie dać Jej znać o zaint. ? Pytam o pierdołki, ale bardzo ważne:)

Gość wsparcie
co się dzieje gdybym była Twoim Aniołem stróżem,pewnie podpowiadałbym Ci krok po kroku co masz zrobić..ale tak nie jest....musisz zdać się na swój własny ,wewnętrzny głos .....najlepiej jest najpierw poznać się pod kątem zainteresowań,poglądów...na poważniejsze powiedzenie wprost zawsze jest czas...ale! jak wyczujesz,że ona też coś czuje,to działaj tak ,jak Ci serce podpowiada

Gość co.sie.dzieje
deska-- co masz na myśli że faceci nic nie wyjaśniają ? udają głupszych- dlatego że pytam ?

Gość wsparcie
Jarek,Jarek....jest z Tobą gorzej niż myślałam...a kiedyś tak fajnie nam się rozmawiało.....dołujesz się sam pisząc,że jesteś zły....i choć mi dowalasz,myślę,że jednak nie jesteś aż tak beznadziejny jak by świadczyło to,co piszesz

Gość co.sie.dzieje
wsparcie - bardzo Ci dziękuję za rady. Dzięki za duchowe wsparcie :)

Gość wsparcie
co.sie.dzieje jak bedziesz oglądał się na opinię deski i innych,którzy Ci źle życzą ,to daleko nie zajdziesz...

Mam na myśli to, że która dziewczyna tego nie zna? Najpierw facet się stara, robi różne głupoty żeby na niego zwrócić uwagę a potem nagle dziwi się że ktoś chce z nim pogadać raz na tydzień:P Najlepiej by było jakbyście nie zaczynali czegoś, czego i tak nie macie zamiaru skończyć.

Gość wsparcie
wydajesz mi się miłym chłopakiem i życzę Ci ,za całego serca, spełnienia Twoich marzeń...zakochanie to najpiękniejszy stan...a odwzajemniona miłość to marzenie nas wszystkich(no może z paroma wyjątkami),pozdrawiam i wszystkiego dobrego!

Gość wsparcie
Jarek,może faktycznie mylę sie co do Ciebie.......kiedyś widzialam zdjecie jakiegoś Jarka...ale tamten koleś był do rzeczy i mniej zlośliwy....na przyszłość będę Cię ignorować,tak jak robi to wielu na kafe...dobranoc