Caryca pieprzowa 61 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: No i mamy to. Zwyzywałaś mnie od szlor i id!otek. Czego więc oczekiwałaś w zamian? Głaskania po główce? Ty chyba oczekiwałaś oklasków za żenujące screenowanie podszywa? Sorry, ale upoślakom hejterskim braw nie biję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Ty chyba oczekiwałaś oklasków za żenujące screenowanie podszywa? Sorry, ale upoślakom hejterskim braw nie biję. Skąd mam wiedzieć, czy to podszyw, czy nie? Twoja koleżanka bywa bardzo upierdliwa, tak więc screenuje ją kiedy trzeba. Miejże rygcz i nie idź jej drogą, bo wydajesz się odrobinę mniej jadowita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Hola hola, caryca. Poka nie pisała jednak alkopostów. To już jest jakiś ewenement. Bo ludzie albo po alko nie piszą , a jak piszą to jednak da się zrozumieć. A ta gina tu była zdaje się już jak poka tu była to ładne parę lat przynajmniej siedzi i przez długi czas była cicha jak mysz pod miotlą ale niedawno coś się we ŁBIE pomieszało i jest naczelną hejterą forum . Każdy twój post zgłaszam obrzydliwy knurze. Zmień to konto lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 61 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Skąd mam wiedzieć, czy to podszyw, czy nie? Twoja koleżanka bywa bardzo upierdliwa, tak więc screenuje ją kiedy trzeba. Miejże rygcz i nie idź jej drogą, bo wydajesz się odrobinę mniej jadowita. Wystarczy mieć IQ wyższe niż wiewiórka żeby zauważyć, że to nie jej wpisy. Idź spać, bo zaśniesz na służbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 70 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Zero cukru napisał: Największe pośmiewisko z siebie zrobiłaś tutaj ty, ale tobie było mało, to musiałaś jeszcze ośmieszyć się nerwicy. Mówił ci już ktoś, że jesteś nikim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach