Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggddaaa886532302

kochałam sie z arabem i teraz nie potrafie czerpać

Polecane posty

Gość adżnabija
ja też jestem w związku z arabem, ale on niedługo wyjeżdża a ja zostaję w polsce :( dopiero za 3 miesiące mam do niego przyjechać on najpierw chce wszystko przygotować dla mnie. nie wiem jak bez niego wytrzymam tyle czasu on jest z******ty w lóżku i nie tylko :) polecam dziewczyny kochajcie się z arabami bo polacy im do pięt nie dorastają! czuły kochanek seks z******ty

Gość AgnoeszkaSylwaiAmmarDubaj79
;) znalazłam ten profil i tą stronę przypadkiem , jestem obecnie w Fudjeira koło Dubaju pozdrawiam co do Arabów Polaków Niemców Francuzów i innych narodowości to każda z Nas wie z kim chce być na dobre i złe i kochać się Ja jestem też w związku z mężczyzną arabem i nie myśle o innych mężczyznach jest Nam bardzo dobrze i szalejemy za sobą dzieli Nas pół świata jestem Polką ale nie mieszkam w Polsce w moim kraju jest duza tolerancja do ludzi kobiet i mężczyzn Kochajmy się nie patrząc na kolor skory ... I narodowość ;)

Gość bodek
myślę że prawda leży po środku z jednej strony wiele złego słyszy o mężczyznach Arabskich że biją są żli tyranizują kobiety osobiście nie do końca zgadzam się z tymi opiniami gdyż sam mam kilka znajomych dziewczyn które wyszły za Arabów i nie mogę na ich mężów złego słowa powiedzieć :)) więc moim zdaniem nie można jednoznacznie negatywnie oceniać tych związków oczywiście są i takie mniej udane ale czy można na tej podstawie oceniać wszystkie ????? jeśli jestem w błędzie to proszę o opinie szczególnie dziewczyny jak to jest naprawdę w Waszych związkach ?? jacy są Arabowie jako mężowie ojcowie partnerzy ?? z góry dziękuję za opinie i pozdrawiam Was :))))))))

Gość gość
sluchaj magda cos tam-po pierwsze TYLKO POLKI SA NA TYLE KRETYNSKIE ZEBY SIE PUSZCZAC Z ARABAMI I MURZYNAMI ORAZ JAKIMIS CIAPATYMI.Po drugie nie wierze po prostu w jego jakas nadczlowieczosc.Po trzecie-pewnie rodzice cie nie wychowali na zbytnia patriotke.Po trzecie-z Polakami pisze sie z DUZEJ LITERY.To wszystko i przemysl to co napisalem zanim cos napiszesz do mnie.

Gość gość
"bodek:-taaaa.No taaa.A sam to pewnie tez jestes arabusem bo nawet po polsku pisac nie umiesz.Poza tym ja tez znam arabow i wiem jedno-tego sie nauczylem wlasnie po ich poznaniu:jedno mowia,drugie mysla a trzecia robia.Nigdy nie ufaj arabowi.Tego sie nauczylem po poznaniu ich.Przedtem mialem do nich stosunek nijaki.Z jednym sie zaprzyjaznilem bo byl normalny ale okazalo sie ze byl wyznania chrzescijanskiego-katolickiego.Reszta tych wszystkich muslimow to sa ludzie falszywi i tak jak napisalem powyzej.Na razie w UE sa w miare spokojni bo nie maja wiekszosci choc juz demonstruja ostentacyjnie swoja sile w niektorych panstwach.Kazdy muslim nienawidzi europejczykow a jezeli mowi ze tak nie jest-to klamie-i wiem co mowie.Gdy beda mieli przewage w ktoryms z krajow UE to siegna po wladze.Juz w tej chwili domagaja sie w...Belgii wprowadzenia prawa szriatu.Znzcay to ni mniej ni wiecej tylko tyle ze chca aby prawo Belgii opieralo sie na ...koranie.Gdyby tak sie stalo to my chrzescijanie zostali bysmy postawieni przed alternatywa:albo zdradzasz Jezusa i przechodzisz na islam albo nie zyjesz.Tak wyglada prawda i niech mi zaden ktos nie pisze ze jest inaczej w tym szczegolnie jacys"bodek"-czyli arab udajacy kogos innego.

Gość gość
"AgnoeszkaSylwaiAmmarDubaj79"--taaak?To moze zapytaj sie swoich rodzicow co to jest chocby patriotyzm.Ciekawe czy wiedza chociaz raczej jestem pewien ze nie-bo jezeli by wiedzieli to by ciebie wychowali tak ze bys szanowala swoj wlasny narod.

Gość gość
"O BOŻE sadasd@onet.pl"ty to juz w ogole jestes poza wszelka krytyka.Zeby miec az tak podle zdanie w ogole o innych ludziach a szczegolnie jezeli to dotyczy WLASNEGO NARODU-to tak jak bys sama siebie szkalowala.Jak widac jestes za glupia zeby zrozumiec tak proste i oczywiste sprawy.Takie sa niektore Polki-tumanice polmozgie.

Gość gość
No ja uprawiałm ostatnio sex z Turkiem - moim chłopakiem od kilu miesiecy Przezycie niecodzienne, bo podczas seksu spoliczkowal mnie. Nie az tak bardzo mocno, ale zawsze...

Gość gość
""""""Nie jestem pl"""""---tu macie przyklad bezczelnego arabusa,ktory potrafi NA POLSKIM FORUM SZKALOWAC Polakow na dodatek prawdopodobnie mieszkajac w Polsce.To sa wlasnie oni.I nich mi ktos powie ze jest inaczej.Brzydze sie takimi ludzmi jak ty-koles i bardzo zaluje ze jakas Polaka sie tak ponizyla by z byc z kims takim.Wstyd mi za nia.

Gość gość
Wiecie co"Polki"-postarajcie sie dowiedziec czy przedstawicielki jakiejkolwiek innej nacji potrafily by wygadywac takie rzeczy jak wy na swoj wlasny Narod.Tylko niestety a na szczescie czesc "Polek"sie szmaci az do tego stopnia.Czy wy naprawde nei rozumiecie tego ze nalezycie do tego samego Narodu Polskiego co mezczyzni polscy i szkalujac ich same siebie szkalujecie?To tak jak byscie szkalowaly czesc swojej wlasnej rodziny.To jest juz naprawde smutne.Glupota,brak patriotyzmu,umiejetnosci myslenia.Zenujace.

Gość gość
K***y,które hańbią rasę!

Gość TAK TO PRAWDA sa BOSCY w lozku
przeciez TURASY to nie to samo co ARABY!!!! Rowniez spotyklam sie tylko na sex z arabem ,naprawde dobrzy sa wlozku,przewaznie tylko na to sie nadaja,ale niektore kobiety Maja na nich sposoby:) LEPSI O WIELE OD POALKOW w lozku. Ja pozniej jak zaczelam byzac sie z polakiem to juz nie bylo to samo i tez musialam byzkajac sie z polakiem myslec o arabie...TO TRZEBA IM PRZYZNAC DOBRZE BZYKAJA SA TACY DZICY mmm i ten nieobrzezany penis:) marzenie

Gość gość
Poza tym spoliczkowaniem, to mój Turek jest spoko. Sex nie jest nigdy nudny i też jest dziki. Jest ok.

Gość bodek
www.zona-egipcjanina.pl/ dancingwithcamels.wordpress.com/2011/09/03/polska-dla-polakow-polki-dla-arabow/dsc_0045-2/#main www.arabia.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=9388 o proszę a co tam :)) kilka linków dla niedowiarków ostatni to zestawienie par wg narodowości :))) choć bardziej moje pytanie skierowane do par Polsko- Egipskich ale naturalnie również innych :))

Gość gość
cyt.: ....dobro parnterki mialam orgazmy jeden za drugim a teraz jestem juz w trzecim zwiazku i masakrapechowiec.gif caly czas jak to robie z moim facetem wyobrazam sobie ze to robie z arabem ale i tak to nie pomaga bo to nie jest to samo..Arabowie są rewelacyjni w łózkui... Koment: Ty pomyliłaś pojęcia, gdyż Ty się nie kochałaś tylko p*********ś, a jak tak bardzo tęsknisz za wielgachnym ch***em i 100% smrodem, to kup se dildo identycznej wielkości jak u Araba, i wyobrażając sobie jego "miłość" onanizuj się, wtedy będzie wilk syty i owca cała, bo pewnikiem swoim debilnym zachowaniem ubliżasz aktualnemu facetowi. Ania PS: żeś cielę, zdolne tylko do j***ania, świadczą twoje błędy w tekście.

Gość gość
Elhomri niestety tak to bywa - dlatego tak ważny jest rozsądek przy wyborze partnera - oczywiście każdy ma prawo do miłości - nie można zakładać że np każdy Arab jest zły czy tyranizuje oszukuje - sam zmieniłem zdanie na temat tych związków bo wbrew obiegowym opiniom te które znam są ..... udane ! jak to jest gdzie indziej nie wiem ale w moim otoczeniu to całkiem normalnie wygląda - więc nie popadajmy w histerię i stereotypy.pozdrawiam

Gość gość
a jak długiego miał penisa? Jeśli ok. 50cm to Ty, skoro go zmieściłaś w sobie to nie jesteś kobietą tylko, za przeproszeniem, krową. Zatem pozostaje Ci tylko stajnia zarodowa dla krów i kopulowanie z bykiem. Poza tym Ty mylisz pojęcia, bo miłość/kochanie a seks to 2 różne pojęcia, Ty się po prostu p*******iłaś. Notabene, każda miłość prowadzi do seksu. lecz nie każdy seks do miłości.

Gość gość
genialna def. miłości: wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:)) ŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹ Jakże taki seks różni się od zwykłego zwierzęcego duupczenia, prawda?

Gość gość
Co się dzieje? Edukacyjne posty nie są puszczane, dlaczego?

Gość gość
powtarzam: wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość Czekolada man
Witam Jesli jest szasunek milosc zaofanie to nie ma znaczenie kim jestes abo skad Pzdrawiam tommynahla@gmail.com

Gość Czekolada man
W polsce sa cudownie kobity madre ladnie sexuwnie Naprawda sa damy czujesz ze prawdzewa kobita jest z toba cala jest dbana Rozmawiac z kobita ktora naprawda jest kobita czujesz to Dlatego tszeba dociniec to

Gość erw
niektóre komentarze są śmieszne i świadczą o braku kultury piszących - a najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy nie wiedzą nawet gdzie jest Egipt czy Tunezja - zamiast merytorycznie dyskutować to wolą rzucac inwektywy i operować stereotypami - nie każdy Arab jest zły czy oszukuje nie każdy Polak to pijak pozdrawiam normalnie myslacych.

Gość Hurgada
Muzułmanie już tak mają, że jednego dnia seks z Polką a drugiego dnia z kozą ;) Taka sytuacja...

Gość gość
wiele prostytutek tez nie czerpie przyjemnosci z seksu po setkach partnerow, czesto trzeba udawac i tyle

Gość nebula
U Arabów jest nakaz kłamania i oszukiwania niewiernych (nazywa się Takija) to wynika z ich religii. Radził bym się głęboko zastanowić przed wchodzeniem w związki z Arabami. To ludzie, którym nie należy wierzyć.

Gość gość
Nie rozumiem Polek, które puszczają się z Arabami. Przecież Arab to kultura ze średniowiecza i to w co wierzy to zabobon. Nigdy bym z Arabem nie poszła, tak się dać upodlić za chwilę seksu to nie dla mnie. Arabowie to podludzie.

Gość gość
Mój mąż to Arab, jesteśmy razem już 7 lat i dopóki nie zobaczyłam zdjęć jego w uścisku z jakimiś dziewczynami z klubu, wierzyłam że nigdzie nie chodzi. A potem się posypało... wiem, że chodził gdzieś od kilku lat, do tego jakieś łatwe stosunki z podwładnymi. NIe wiem czy to kwestia bycia muzułmaninem, czy też po prostu seksoholizm, czy wszystko na raz + wielki brak szacunku do kobiet, ale też w ogóle do ludzi. W każdym razie wiem, że nie uwierzę mu już nigdy i nie będziemy razem. Proszę dziewczyny, uważajcie, bo to że Arab jest porządny, nie pije alkoholu, dba o siebie, kupuje kwiaty, jest romantyczny, płaci za ciebie, chce ułożyć z tobą rodzinę - to wszystko jest nieważne, jeśli chce mieć na boku inne d**y.

Gość gość
zapierda...... na węgry, tam jest mnóstwo, bogatych, wymytych i przystojnych z długimi....

Gość gość
Ja lubie polskie kobiety i ruskie tez najlepiej one najwiecej zdradzaja swoich mezow bez gadki raz dwa glowy maja fajne ale w p**d.. chyba diabla .