Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggddaaa886532302

kochałam sie z arabem i teraz nie potrafie czerpać

Polecane posty

Gość sam3333333333333333333
mieszkam za ganicą. w mieście w którym mieszkam jest pełno muzłumaninów. zwróćcie prose uwagę na to, że u nich seks przedmałżeński jest prawie nie możliwy - chodzi mi o kobietę musi być dziewicą - a seks z polką to dla nich okazja tym bardziej, że polki uważane są tu za najłatwiejsze mięso do wyrwania a same polki czują się jakby dotknęły Boga za nogi bo koleś ma troszkę ciemniejszą karnację - no ale przecież jest sie czym pochwalić przed koleżankami.

Gość nigdy w takie coś nie uwierzę
Jeżeli takie to dla nich ważne by dać rozkosz kobiecie i nawe w Koranie to jest, to niby dlaczego najpierw "obrzezają" kobiety?

Gość zazdrosny polak
Arabowie mają najgrubsze penisy na świecie tak dowodzą badania na wielkością prezerwatyw. Czarnoskórzy mają najdłuższe ale z obwodem to nie szaleją, a to właśnie grubośc penisa dostarcza doznań. + arabowie praktykują kamasutre i tantre, z tąd wam się tak podabało :-} polacy mają dostosowane przyrodzenie do polek i innych słowianek, chociaż w łózku nie jesteśmy tacy żli. I tu rodzi sie moje pytanie jak się poduczyć tej przeklętej tantry, kamasutry lub seksu taoistycznego. Istnieją jakieś poradniki? Pytanie dwa: Jakie są ulubione pozycje kobiet jak sprawić wam największą rozkosz... nie chodzi mi tu o zwykły orgazm łechtaczkowy, ale o te orgazmy które trwają nawet kilkanaście minut jeden po drugim? Jeszcze jedno drogie panie jestem zazdrosny o nasze śliczne Polki ;-/

Gość Mędrzec
Ale wy baby jesteście tępe. Hehe. Jakaś tam dziwka wcześniej napisała: "Poza tym Arabowie sa czuli, bardziej kulturalni, gentlemani, bardziej skupiaja sie na przyjemnosci kobiety niz na swojej i moga baaaaaaaaaaaardzo dluuuuuuuugo. Zazdrosni polacy moga wyladowywac swoja zlosc w ubikacji, albo przy komputerze, tak myslalam...." Tak się składa, że wg przeprowadzonych badań Arabowie uprawiają stosunek średnio ok. 4 minut, a Polacy 7 minut. Najlepiej wypadają Anglicy - 10 minut. Co do wielkości przyrodzenia to długość penisów Arabów wynosi 12,4 cm (pomiaru dokonał dr Mohamed Habos, Masculine Genitals Behavior and Didease Clinic.). Polacy mają większe kuśki od Arabów - dł. 14.21 cm (Institut fr Kondom-Beratung 2008). Z białej rasy największe pyty mają Francuzi - dł. 15.48cm (Institut fr Kondom-Beratung 2008). Jak wam dziwkom, tak bardzo podobają się obrzezańcy to już bardziej proponuję Żydów. Mają większe pyty i mogą dłużej niż Arabowie. No i nie są takimi fanatykami jak Arabowie. I jeszcze coś na temat kamasutry tantry czy tao seksu. To są indyjskie i chińskie metody. Arabowie nie mają z nimi nic wspólnego. Arabowie co najwyżej to ćwiczą seks bzykając kozy czy osły, tak jak w poniższym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=UO5FURgj9zM

Gość khjshjfdhj
NIe liczy sie tutaj wielkosc przyrodzenia ale z jakim temeperamentem oni to robią, nikt tak mnie nie calowal ja arab, on zawsze jest taki delikatny, wspaniale uczucie, kobiety tego potrzebuja, pamietam mojego chlopaka polaka to praktycznie nic nie czulam, calowal chyba jakby musial, a on tak wspaniale caluje, oddaje cala dusze:)

Gość www.dirtydiana.pl
www.dirtydiana.pl Polecam:)

Gość ma znaczenie i to poważne
szczególnie bardzo całuśni są ci co mają zawansowaną próchnicę....buhahahahahah

Zreszta ja sama jestem Marokanczykiem i seks z nim to poprostu Niebo :))) Uwielbiam jego dotyk,czulosc... mmmm :))))

Gość TAK ONI COS W SOBIE MAJA
Masz racje maggddaaa886532302 , nawet nie trzeba sie kochac, oni czyms pociagaja.Zaden polczyna ci tego nie da. Jak to jeden pisze w kondonie nie z Tessko.

Gość A ja sie nie urodzilam w plsce
a wole sex z Arabem , niz z Kmiotek

Gość SPY Vs SPY
medale będą w niebie, a na*razie pieskie życie ciao!

Witaaaaaam Krejzolki! ;) Też mam bzika na punkcie Araba... :D póki co seksu nie było, ale czuje, że za jakiś czas będzie :D i już czuje, że będzie nieziemsko po tym jak całuje! Tylko, ja mam ten problem, że nie chcę tylko i wyłącznie seksu, a boję się, że w innych dziedzinach życia możemy mieć zupełnie inny punk widzenia :(

Nie wypisujcie tutaj glupot bo arabowie nigdy bezinteresownie nie staraj sie o nic. jesli mu jeszcze nie dalas wizy lub nie wyczul u Cibie kasy to poczekaj -po slubie odwdzieczysz mu sie za te czulosci jako jego prywatna niewolnica od sprzatnia itp. bo bzykal bedzie Twoje kolezanki- o ile jz tego nie robi:) Moze i sie staraj w lozku ale z tego co wiem to bardzo lubia zmiany partnerek oczywiscie :)

Gość gggg4333
Z Arabem :/ Ohyda, tfuuu niesmaczne

Gość amelka99999
Korzystaj pełnią życia, zmień swoj seks na cudowny wejdz na dyskrecja.pl

Gość Radio TIRANA
Polki jeżdżą do Tunezji, Egiptu bo arabowie ze względu na standardy swojej kultury, nakazującej kobietom czystość aż do ślubu, nie mają wyboru i rypią wszystko co się da, a potencjał mają. W krajach północnej Afryki nawet niezbyt ładna dziewczyna szybko znajdzie adoratorów. Niestety kobiety z Polski uprawiające seksturystykę nie mogą zrozumieć jednej rzeczy, dlaczego ich kochankowie szybko się zniechęcają. A powód jest prosty. Oni oczekują gratyfikacji za swoje usługi towarzystwa. Taki animator z hotelu, barman czy kelner ma zazwyczaj kilka lub kilkanaście stałych "turystek" zazwyczaj z bogatych krajów Europy, typu Niemcy czy Anglia, które dają im pieniądze lub przywożą prezenty typu ipody, dobre komórki... A głupie dziewuchy płaczą dlaczego ich kochankowie już nie piszę maili, albo dziwią się czemu przesyłają im numery kont :D

Gość Elhomri
mam faceta araba z Libii i jestem dumna z tego jest kochany i nigdy nie urazil mnie nie wszyscy sa jednakowi .....w (Polsce faceci wiecej bija kobiety niz Arabi oni darza je szacunkiem ale nas europejki traktuja jak szmaty same jestesmy tego winne ...bo nie mamy umiaru jak widzimy czarne albo ciemne cialo to same wskakujemy do lozka ,,,,widac to na czatach jak sie polki zachowuja

Gość nie dla arabów
Mają taki odcień skóry jakby byli brudni! To już nawet czarni lepsi.

Gość kubaems
Jeśli podobają Ci się mężczyźni z Egiptu lub Tunezji. Zadzwoń. Jestem dziennikarzem i przygotowuje program na temat mężczyzn z krajów arabskich. Jeśli chciałabyś wystąpić w programie typu talk show, a przy okazji zobaczyć telewizje od kuchni, napisz. Wstępna rozmowa do niczego nie zobowiązuje.

Niedawno poznałam Araba i wczoraj sie całowałam i musze przyznać....... żaden Polak tak nie całuje a sporo ich było w moim życiu:) to było poprostu nieziemskie... Ciekawe jest że jeszcze 2 tygodnie temu sie zarzekałam ze co jak co ale "Arab - nigdy". Wiadomo religia, mentalność.. Widać oni mają taki talent ze umieją poderwać nawet najbardziej wstrzemięźliwe dziewczyny heh. A do złośliwych i zazdrosnych Polaków: zamiast wyklinać i mówić że to brudasy lepiej się od nich uczcie, wtedy na pewno dziewczyna wybierze rodaka a nie będzie sie porywać na inne nacje...

Gość żyjezarabem
nie przesadzajcie z tym sexem u arabów !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lkjlkjlkjlkjlkjlkjlkj
Zyłam wczesniej z turkiem kilka lat ale nie byl wierzacym sex nic nadzwyczajnego... od 8 mscy z Arabem Algeria chce mnie jako zone widze juz pewne misnusy jest bardzo wierzacy ale on zrobi wszystko zeby mnie zadowolic jak cche w jakij pozycji o czym tylko wspomne on to zrobi zawsze mowi ze on poczeka to cos niesamowitego.......a całuje och ach czemu nasi tak nie potrafia podejsc do kobiety z uczuciem ....ze my kobiety....ze ich potrzebujemy ze szukamy w ich ramieniu wsparcia dlaczego nie?........................moze kiedys sie to zmieni?

Polacy potrafią być czuli ale jesteśmy leniwi. Wiem to po sobie bo jak poznałem "Tą jedyną" to potrafiłem Ją bez seksu samymi pocałunkami i masażem do orgazmu doprowadzić. Jest dla Mnie całym światem i dla Mnie Jej przyjemność jest ważniejsza niż Moja(i odwrotnie). Doprowadźcie Polaka do takiego stanu a arab nie będzie potrzebny. To Moja rada.