Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to wszystko

powiedzial mi ze

Polecane posty

Gość i to wszystko

jestem"porzadna dziewczyna",i chyba dlatego nie chce sie ze mna kochac,nie robłam tego nigdy ale przeciez mam23 lata...ile mam czekac zeby nadal byc w jego oczach"porzadna"?

Gość jesteś jak najbardziej
a więc 23 lata, to jakaś granica wieku, że nie chce ci się być już "porządną" ? czekać możesz całą wieczność, zadawać głupie pytania na tym forum też :P

Gość i to wszystko
jak to nie bedzie? on chce sie kochać,tzn juz kilk razy były takie sytacje ze prawie...ale ja nie chcialam a kiedy powiediałam zebysmy to zrobili to mu...nie stanął...mówiąc brzydko a w związku z innymi rzeczami usłyszłam że jestem porządną 'dziewczyną jak chłopak cos takiego mówi to nie znaczy nic dobrego?

eee... jesli to nei podszyw :D to widocznei zle zinterpretowalem sytuacje ;) myslalem ze to nie jest jakis powazniejszy zwiazek a koles ma jakies wyrzuty, no ale jesli to on zazwyczaj chce a raz mu nie wyszlo to ja tam nie wiem ;)

Gość i to wszystko
eheh nie to ja źle napisalam :P mam nadzije ze powazny,kiedys opowiadałam mu o kolezance kóra spotyka sie z facetem tylko dla seksu to mi powiedział ze powinna sobie do agencji towarzyskiej zadzwonic a nie wykorzystywac tamtego,wiec mam nadzieje ze on tez tak to odbiera.A z tym'porządna'to teraz sie zastanawam czy ulec czy go jeszcze pomęczyć;) wiesz zeby docenił :)

Gość powtorze bo tak jest ze..
dal ci do zrozumienia ze nic procz seksu nie bedzie

Gość i to wszystko
jakieś uzasadnienie? dodam ze on tez nigdy tego nie robił i jestem jego pierwszą dziewczyna

powiem ci co ja mysle, a jak to u was jest musisz sobie sama wykombinowac nie wiem czemu facet myslacy powaznie o dziewczynie mialby uwazac ze jak pojda do lozka, to ona nagle przestanie byc porzadna w koncu cos ich laczy, chca byc ze soba, to chyba naturalne nie? ale jesli facet nie mysli o dziewczynie jako o partnerce, to jesli ja szanuje, a widzi ze ona liczy na cos wiecej niz seks, to wlasnie tak powie przynajmniej ja

Gość 2CRAZY4U
eh może jest zaangazowany w związek? Bo normalni ludzie najpierw sie poznają a dopiero później uprawiają seks- może nie jest gotowy- albo boi się,że się nie sprawdzi- wiesz facet zaangazowany uczuciowo ma syndrom "miękkiego frędzla" bo się za bardzo stresuje jak wypadnie. Ty nie nalegaj-tylko czekaj-ewentualnie możesz powoli prowokować śmielsze sytuacje jeżeli masz jush ochotę się bzyknąć wreszcie. Ale to, że nazwał Cię porządną dziewczyną nie sądze by było obraźliwe:) jejku hehe gorzej gdyby Cię nazwał dziwką,szmatą kurwą do wyjebania. Ale kochana on najwyraźniej Ciebie szanuje:) JAkiesh to dziwne w tych czasach nieprawdash?

Gość 2CRAZY4U
o boshe to tym bardziej:) Prawiczek- wiadomka stres go zżera- lepiej porozmawiać od serca- że nie obchodzi Ciebie jak on wypadnie za pierwszym czy 10 razem- dotrzecie się z czasem i nauczycie wszystkiego-a nie masz 15 lat żeby się wstydzić o tym pogadać prawda? I nie śmiej się broń boshe z niego jak mu nie stanie... bo będzie pozamiatane i się chlopak komplexów nabawi...