Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnnna

SERCE KAŻE WYBACZYĆ A ROZUM ZOSTAWIĆ

Polecane posty

Gość hahahahahahhaa
ciekawe z jakiej telenoweli ten wątek :D:D:D

Gość blaaaablaaa
Ależ ściema. To już takie idiotyzmy grubymi nićmi szyte,że aż żałosne. Autorko, naprawdę masz nas za idiotów? Wymyśl coś bardziej inteligentnego i nie obrażaj myślących ludzi.

Gość innnnna
P.S. A z tymi zdradami u niego to nie można nazwać tak do końca zdradą , no może wprawie, ponieważ to byly tylko sprawdziany, mną ukartowane. To ja pisalam z nim smsy jako niby moja kolezanka lub jako nieznana dziewczyna, którą widzial tylko na zdjęciu. Umawial się z nimi lecz to ja przychodzilam na randki. Nawet podstawilam jedną,żeby go skusila na seks a sama ukrylam sie w szafie, zeby przekonac sie czy ulegnie... uleg... więc tu nie widze tylko jego winy no i swoja. Kochamy się tak mocno ze juz nam obóm odbija. Ale jest dobrze. Jutro wychodzi ze szpitala i razem jedziemy do mnie za granice. Planujemy ogólnie szlub. Czuje się ogólnie szczęsliwa a kłutnie to chyba każdy w zwiazku ma, ale takie jak my to chyba nikt niema... Nie posadzajcie nikogo a zwlaszcza czyjegos zwiazku jezeli niewiecie tak do końca o co tak naprawde chodzi......

Gość dobreeeeeeee
:D