Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bestyjka***

kuszenie

Polecane posty

a ja na jej miejscu poszalałabym :P ale moim zdaniem się nie kieruj ;)

Julek przyszedłeś się nade mną znęcać :O :( chce się kochac marze o czystym namietnym sexie z pachnącym facetem a jakbym miała szanse jeszcze go kochac to by było anielsko :(

Gość Nie wiem jak wy
ale ja uważam, że julek to kobieta i świetnie się bawi

Gość Nie wiem jak wy
Chyba że julek sobie babskiego maila założył, co aneczko!!!! Czy jesteś anka czy tylko facet chce być kobietą!!! A ptaszka jeszcze masz? czy sobie amputowałeś (aś)

powiem ci że cięzko jest z tą kobiecą mozliwoscią przezywania bliskości :( to jest tak silna potrzeba ze choć potrafimy bez niej się obyc to jednak czasem przeradza się w obsesję :( przynajmniej u mnie i jeszcze taka okazja:(

pamietam ten czas kiedy go pragnęłam kiedy kazdy dotyk wzbudzał rozkosz niewyobrazalną kiedy uwielbiałam poranny zapach jego ciała :( to były najpiekniejsze lata mojego życia :(

Gość to stary
Bywalec czy bywalczyni na kafe dajcie spokuj niech się trochę pobawi....

a tam dorzucę swoje 2 grosze, miałem kochankę przez dłuższy czas (z pracy) teraz to już skończone z różnych powodów ale nadal utrzymujemy ze sobą kontakt - maile, tel - i powiem wam jedno te pare lat które byliśmy ze sobą były wspaniałe, to oczekiwanie na nią, nasze długie rozmowy nocne, spotykanie się po cichu, wspólne wyjazdy w delegacje, sama myśl że ktoś tęskni i kocha tak bardzo jak ja aż dreszcz przechodzi jeszcze dziś, a skończyło się parę lat temu. Więc mimo bólu przy rozstaniu powtórzyłbym to jeszcze raz ze względu na czułość, sex, rozmowy, tęsknotą WSPANIAŁE Pozdrawiam

Gość Bestyjko i co
postanowiłaś ???

miałam podobną sytuację do twojej mąż alkocholik seks z nim to przykry obowiązek poznałam kogoś w pracy zaiskrzylo między nami ukradkowe spojrzenia i po kilku miesiącach zaczęliśmy się spotykać i powiem ci że to cudownie mieć o kim myśleć w ukryciu itęsknić nie wiem jak dlugo to jeszcze potrwa ale czuję się szczęśliwa i niech trwa jak najdłużej

Gość a mi smutno bo
bo w 1 dzień świąt zakończyłam wspanialą znajomoś z moim kochankiem... oboje mamy partnerow ale tesknie i strasznie sie przez to kloce se swoim chlopakiem... to chyba tylko przyzwyczajenie 6 lat jestesmy razem

Gość kasaaaaa
Ja sie hajtam za 2 miechy i sama juz niewiem. Kolega z pracy ostatnioo mi wyznał ze zauroczyłam go i chyba sie we mnie zakochał.Byłam w szoku,ale on tez mi sie podoba jako facet. Z narzeczonym to juz nie to samo co kiedys,ale nic nie odwołam przeciez,jakos on i ja musimy sobie z tym poradzic :(

Gość a mi smutno bo
my tez planujemy slub ale ja chyba nie mam sily... tak tesknie za tym 2 ze szok.... nie wiem co mam robic... jak jestem sama to placze :(

Gość no no no to się porobiło
...Tak mi smutno -Ty się porządnie zastanów przed tym ślubem...jeszcze nic straconego....

Nie bierz tego ślubu.. po co? żeby się zdradzać? bez sensu.

bestyjka uwierz mi będzie lepiej, znajdziesz kogoś odpowiedniego :):) ja to wiem bo całkiem przypadkiem spotkałem tutaj CUDOWNĄ kobitę :):)

kolega mnie kusi :O a ja sie waham boje się to zrobic z kimś z pracy :( lizakgd czy znajde? nie wiem nawet nie wiem czy chce:(

bestyjka - przeczytaj mój wpis na Twoim temacie o romansie w pracy MIODZIO i tyle, tego nie trzeba szukać, samo nas znajduje

bestyjka*** jeśli chcesz to spróbuj zawsze mozesz się wycofać jeśli Ci to nie będzie odpowiadać ja się zdecydowałam i żadnych wyrzutów nie mam . lizak moje gratulacje

wiecie jak koło mnie staje ...to drżą mi ręce :) tak slicznie pachnie i ma tak cudowny usmiech :)

Bestyjko:) masz już i tak przerąbane z mężem alkoholikiem... uwierz mi, że on jest egoistą pijąc więc czemu Ty jesteś mu tak oddana? > To miłość czy strach? Ja się nie znam na romansach ale wiem, że każdy ma prawo do szczęścia... Powiedz czy gdybyś mogła cofnąć czas wyszłabyś ponownie za swojego męża?