Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bestyjka***

kuszenie

Polecane posty

był cudowny :) i chciałabym aby wygrał walkę z nałogiem...próbuje czasem sie podnosi na chwilę i znów upada. Jesli go zostawię to stoczy się :( nie wybaczyłabym sobie tego :(

bestyjka - bierz go i nie myśl o niczym innym - poczujesz się cudownie uwierz mi

lizakgd że w tak krótkim czasie spotkałeś tą Twoją wymarzoną ;)

Wszystko zależy od Twojego podejścia- jak potraktujesz to tylko jak sex, rozładowanie to co innego... ale Ty tak o nim piszesz:D Jesteś już zauroczona...:) No ale może jak pójdziesz na całość to ci się oczy otworzą i dopiero wtedy zobaczysz miłość:) Spójrzmy prawdzie w oczy... masz na niego ochotę a on na Ciebie tylko pozory Twojego małżeństwa Cię powstrzymują. Jak sie Twój mąż nie zmieni i tak pójdziesz na całość bo krew nie woda. To tylko kwestia czasu... a może ten czas już nadszedł?:)

bestyjka*** Przepraszam że ja z innej beczki ale jak ty mu pomagasz. Czy ty myślisz o sobie jak sobie pomóc. Czy ty chodzisz na terapie dla współuzależnionych ?

No proszę Cię... dla mnie nie ma małżeństwa prawdziwego jeśli tylko Ty o nim myślisz o on o kieliszku... chyba jesteś za dobra... Trzeba mieć coś z życia:)

bestyjka*** lizak a dlaczego ty szukasz? Już nie szukam bo znalazłem :):) a szukałem hmmm najprościej wytłumaczyć to - brak czułości i namiętności niestety 09:47 ka_d_ka (ka_d_ka@o2.pl) lizakgd że w tak krótkim czasie spotkałeś tą Twoją wymarzoną No jeszcze się nie spotkałem ale piszemy na bieżąco :):) JEST CUDOWNIE

zrób coś tylko dla siebie . lizakgd i cudownego spotkania życzę ;)

kadka no mam nadziej że kiedyś się spotkamy, sądze że tak Bestyjka żyj chwilą i nie myśl co będzie jutro a życie będzie piękniejsze