Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezentator pogody TV TRWAM

Jakim wielkim wstydem i porutą jest związek z dziewczyną grubszą od faceta ?

Polecane posty

Moim zdaniem dziewczyna zawsze musi być szczuplejsza, drobniejsza - tylko piersi muszą być dużo większe hehe ;-) Więc jak można być z babą która jest od nas większa ? :-o Przecież to nie dość że obrzydliwe to wstyd :-p

Gość tabulejszyn
podobno nie wygląd jest tak ważny, a uczcuie..gdzieś to tu wyczytałem :D

to dziwne że ja bardzo wieeeeel takich par widze na ulicy.... Czyli wszyscy są poryci z wyjątkiem was? Was którzy siedzą na kafe i marudzą że nikogo nie mają...?? hehe :P

heh u mnie to niemozliwe, jestesmy tego samego wzrost, po 180 ale moj facet to wyglada jak anorektyk same kosci hehe nie jego wina ale ja zeby byc chudsza od niego to bym musiala schudnac pare kg i pare kosci usunąc :D

Gość 1 kurcze blade
czy wam już naprawdę palma odbija???? Wstyd??? znajdź sobie anorektyczkę, będziesz zadowolony.

dlczego zaraz mam znaleść anorektyczkę ? czy między spasionym tucznikiem a anorektyczką nie ma nic pomiędzy ? ciekawa teoria obślizły od tłuszczu kaszalocie :classic_cool: dla twojej wiadomosci - sa jeszcze szczuple dziewczyny SZCZUPŁE A NIE ANOREKTYCZKI !!!! paniatno wielorybie ? :classic_cool:

Gość 1 kurcze blade
:D:D:D zdziwiłbyś się idioto, gdybyś mnie zobaczył i to bardzo :D ale jestem sporo starsza osd ciebie i odruch wymiotny mi się włącza, jak czytam teksty pisane przez takich jak ty popaprańców. ciao!

Gość dzewko szczesciaaaa
no musze sie z tym zgodzic..Ja nie jestem gruba wprawdzie ale mialam kiedys faceta ktory byl normalnie anorektykiem i tragicznie sie z nim czulam-jak slonica z mrowka...Dlatego nic z tego nie bylo.Kobieta MUSI byc mniejsza od faceta...No i musi byc szczupla..

Gość A JA JESTEM GRUBSZA
I CO NIE MOGE MIEC FACETA MNIEJSZEGO OD SIEBIE?CO WY WYGADUJECIE LUDZIE!

Gość reguły nie ma
trudno powiedziec jak to jest ale fakt faktem ze spora czesc facetow lubi dziewczyny mniejsze i drobne ja jestem niska mam zaledwie 157 cm wzrostu chwilami wolałabym byc wyzsza ale nie jest tak zle jestem przy okazji dosc drobna( nie mylic z wychudzona) i widze ze podobam sie facetom czasami mnie to dziwi ze facet o wzrosie 185 czy nawet wiecej jest zainteresowany takim kurduplem jak ja chociaz moglby miec wyzsza wiec chyba faceci lubia jak kobieta jest od nich mniejsza i drobniejsza

Gość tatra mocna rulezzzzz
dlatego zawsze trzeba szukac jak najwiekszych misiow wtedy nawet jak sie utyje 1,2kg od piwska to i tak bedzie sie mniejsza :classic_cool:

Gość żenada co wy bredzicie
durne te wasze komentarze straszliwie.widać jakie puste łby teraz rosną z młodzieży.czy liczy się dla was coś więcej niż pozory??wygląd to tylko przykrywka.Owszem otyła kobieta wygląda przy tej szczupłej okropnie ale są mężczyźni (Podkreślam mężczyźni nie głupie gnojki z kafeterii) którym podobają się te pierwsze.czyli grube spasione tuczniki jak Wy je zwiecie.Nawet nie wiesz companero i autorze topicu jaki poziom chamstwa sobą przedstawiasz.Ośmieszasz innych ubliżasz im a nic o nich nie wiesz.Życzę wam abyście kiedyś doznali problemów tych osób tzn mieli problemy z dużą otyłością.gwarantuję wam że będzie wam miło słuchać od znajomych i obcych jakie z was żałosne tłuste spaślaki , tuczniki itp td.a na koniec: boli mnie ze muszę zniżać się do waszego poziomu ale z chamem kulturalnie się nie da porozmawiać.Przy waszym wychowaniu trudno wymagać żebyście zrozumieli normalne słowa.a czy matki wiedzą jakich mają kulturalnych synków??

Gość
Łaj tam wstyd. Zwykle to stan przejściowy. Zwykle faceci trenują na mało atrakcyjnych czy grubych nim się zabiorą za lepszy gatunek. Nawet Małysz kiedyś jeździł na oślej łączce. Gorzej jak baba w trakcie związku się roztyje. Ale i na to jest lekarstwo - trzeba zmienić model :P

Apostole, Twój problem polega na tym, że jesteś żałosny a wydaje Ci się że jesteś zajefajny oraz błyskotliwy i nieziemsko inteligentny.

Gość
Jakiż zaszczyt mnie spotkał, że zwróciła na mnie uwagę osoba tak błyskotliwa, wulkan intelektu, krynica mądrości i zapewne wcielenie samej Afrodyty, najpiękniejszej z bogiń... Padam do nóżek :P

Gość no coz ....bywa
a wy zajebiste ogiery oczywiscie piekni i przystojni wspaniali i umiesnieni jakie plany na wieczor???bo zaloze sie ze nie przytulanki ze szczupla cycatka a pisanie wypocin na babskich stronach a potem odrobina czulosci na seks czacie i trzepanie sie do upadlego przy postach sexi niuni ktora pewnie jest w rzeczywistosci spasionym spoconym zbokiem....hmmm gratuluje podejscia do zycia nieudacznicy i gloscie dalej swoje tezy...hehe

Gość solarrra
no i tym prostym sposobem ktos podsumowal tych nieudacznikow ....

Gość
:D :D :D Aż nie skomentuję :D

Gość weronikaa1
apostol-nie trzeba komentowac-komentarz juz byl wystarczajaco dobry:)

Gość ubawilam sie do lez
:):):)wiecie co chloptasie???ja mam pare kilo wiecej-przyznam.ale najsmieszniejsze jest to ze dzis w nocy bede tulic sie do mojego przystojnego faceta a wy pewnie macie po 160 cm wzrostu wage kogucia i leczycie swe kompleksy na kobiecym forum bo tylko tu mozecie anonimowo komus pojechac-zenada. tak wiec bilans-wam zostaje jak juz ktos napisal seksi niunia z seks czatu i przegrane zycie zastanowcie sie nad soba

Gość
Oczywiście ja leczę jeszcze mikropenisa, pryszcze i tanieć św Wita połączony z atakiem łupieżu :P To jest internet bejbe! Ja wierzę ci, ty wierzysz mi... :D Tyle, że to nie ja mam kompleksy na punkcie mego jakże żałosnego ciała. Moje pudełko od zapalek czeka, branoc :P

Gość weronikaa1
dobra apostol-czyli powiedzmy ze ci wierze ze jestes taki faaaaaaajny i mega przystojny....wiec lecz glowe-w tej kwestii pokazales ze trzeba cos z tym zrobic

Gość
weronikaa1 => Po prostu lubię dopierdalać idiotom płci obojga z podejściem "jakim mnie stworzyłeś takim mnie masz", którzy ratują swoje samopoczucie atakując. Ot banda bab z walkami tłuszczu na ciele najeżdża na bogu ducha winnego trolla :classic_cool: (nie o sobie myślę). Dlatego, że złośliwie powiedzial prawdę (co to podobno najbardziej w oczy kole): 1) poza marginesem błędu statystycznego faceci wolą szczupłe, 2) jeśli baba jest gruba to najczęściej facet nie ma wyboru (żal mi przeciętnych amerykanów muszą wybierać między babami grubymi, a bardzo grubymi :P ), 3) jeśli można zmienić babę na atrakcyjniejszą (zakładamy, że pozostałe cechy się równoważą) facet to zrobi (chyba, że sam felerny), ew. zdradzi jeśli chodzi o tzw. "dobro dziecka" 4) Jeśli lekarz specjalizujacy się w genetyce, po badaniu genów na odpowiedniej aparaturze nie powie inaczej, człowiek (w tym przypadku chodzi tylko o kobiety, ale, nie oszukujmy się to prawda uniwersalna) jest gruby, bo jest leniwy (nie rusza się) i wpierdala na potęgę (tzn więcej niż wymaga tego jego ciało). Ale spoko. Żryjta dalej. Na rękach nosić będą was książęta, co się nie będą oglądać za szczuplejszymi, a nam chudym trollom ze wszystkimi naszymi defektami urody i hydrauliki zostanie tylko pisanie (łabędzim charakterem pisma ? :P ) na babskim forum - kompulsywne zachowanie , czy inny tik, podkreślający lokalizację na dnie drabiny rozwoju ewolucyjnego :P, gdzieś w bocznym odgałęzieniu skazanym na wymarcie :P

moj facet przy wzroscie 185 wazy 65 kg tak więc według teorii autora przy swoich 165 powinnam ważyć chyba 40 kg żeby do niego pasować :o

ok, twierdzicie, że \'wielkim wstydem i porutą jest zwiazek z dziewczyną grubszą od faceta\'.. ale tak na chłopski rozum, to dlaczego obchodzi was to, z kim spotyka się pan X? jeśli dla niego nie stanowi to problemu, to dlaczego wy tak sie tym przejmujecie? zajmijcie sie własnym życiem...ta dyskusja przecież do niczego nie prowadzi.. ot, kilka osób wyraża swoje zdanie.. równie dobrze można to przemilczeć.. efekt końcowy bedzie ten sam - nic nie zmienicie...