Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałogowa flirciara

Flirtuję bezustannie a jestem w związku 6 lat

Polecane posty

Gość nałogowa flirciara

nie wiem dlaczego, nie całuję się nigdy z innymi itp. facetami ale jak pójde w piątek, sobotę do klubu czy pubu to zawsze z jakimś facetem porozmawiam (flirt), potańcze i na tym się kończy, mój nie lubi w ogóle tego typu wyjść chociaż wielokrotnie go prosiłam on uparcie woli spotkać się z kolegami w domowym zaciszu itp. a ja uwielbiam taniec i takie pogaduszki i flirtowanie przy drinku... wiem, wiem, jestem ZŁA.

nie jestes zła tylko pewna siebie i atrakcyjna- mam to samo:) ja flirtuję codziennie:)

Gość nałogowa flirciara
a ja się zastanawiam czy nie robię tego, żeby się dowartościować, czasem czuję, że jestem taka żałosna... bo przecież taki spotkany facet w barze to wiadomo, że tylko o jedno chodzi (bzykanie) to będzie słodził i opowiadał całe piękne historię o tym jaka ja piękna, mądra itd... od mojego to nawet połowy komplementa nigdy nie usłyszę a miło tak czasem mimo wszystko...

komiczne nei przesadzaj, kobieta puścić się może sama;) ty jej do tego potrzebny nie jesteś:D

Gość nałogowa flirciara
no właśnie i jeszcze nie czuję jako takiego poczucia winy, zawsze go namawiam żeby ze mną poszedł i z moimi znajomymi a jak on woli siedzieć i grać i chlać piwo? zawsze słyszę : 1) za dużo kasy stracę 2) za głośno tam jest 3) nie umiem tańczyć 4) nie lubię takich wyjśc i dupa;/

najprotszym wyjściem jest mieć takiego zdeklarowanego wilebiciela, co to nie dotknie, ob szanuje :D:D:D ale za to dzień w dzień będzie truć o tym, jaka to z Ciebie cudowna kobieta :D i bezpieczne, i humor poprawia ;)

Doprawdy - jesli kobieta robiłaby mi co weekend samotne wypady na miasto, to szybko bym ją odprawił...

Gość nałogowa flirciara
Doprawdy - jesli kobieta robiłaby mi co weekend samotne wypady na miasto, to szybko bym ją odprawił... jestem młoda i lubię się bawić a nie w domu się kisić co weekend a jak on lubi inne rozrywki to co mam siedzieć z nim i patrzeć jak się zachlewa jak świnia, bo to przeciez co weekend trzeba sobie więcej wypić :o

Gość nałogowa flirciara
no dokładnie - co drugi :D

napisalem swoje zdanie - tyle, ze ja akurat tez jestem zabawowy... chodzilo mi o sytuacje w ktorej kobieta specjalnie chce wychodzic sama... tak jak to robi autorka :P:P

no... ja tam nie płacze jak na imprezie moge złapać oddech od mojego ukochanego, jesteśmy tylko ludźmi...przed wspólnym zamieszkaniem tez mogłabym tak z nim spać, jeść i się bawić...a jaka stęskniona z takich imprez wracam...!:D