Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkakace123

Maz nie chce mi dac rozwodu

Polecane posty

Witam! mam na imie ania i mam 23 lata od roku jestem w trakcie separacji za dwa miesiace mamy pierwsza sprawe rozwodowa.boje sie dlatego ze on teraz nagle sie opamietal bo pali mu sie grunt pod nogami i ciagle powtarza ze bedzie o mnie walczyl i ze nie da mi rozwodu bo nie pozwoli mi ulozyc sobie zycia z kims innym.OD jakiegos czasu jestem zwiazana juz z kiims i nie chce wracac do meza bo juz go nie kocham.Maz 3 lata siedzial za granica ciagle mnie zdradzal co teraz wszystko wyszlo na jaw a teraz nagle kochajacy maz wrocil do pl opamietal sie.boje sie ze nie dostane rozwodu bo czuje ze on wyskoczy przed sadem ze slowami jak to on bardzo mnie kocha.ja powiedzialam ze obojetnie czy rozwod dostane czy nie zaraz po pierwszej sprawie razem z synem chce zamieszkac z mezczyzna z ktorym teraz jestem i zrobie to bez wzgledu na wszystko bo ja nie bede patrzyla na niego tylko na to ze teraz ja i moje dziecko jestesmy szczeliwi

Gość Jagienka78
a tyś nie lepsza bo też go zdradzałaś. głupia cipa jesteś.

Gość Jagienka78
nie dość że głupia to jeszcze pusta :o

Gość Adwokat1957
Drogie dziecko, jak odpowiednio zapłacisz to każdy rozwód da sie przeprowadzić. Nawet koscielny :P

Gość bralczyk prof.
no to masz niewesoło

Gość nie ma takiej wersji
, że rozwodu nie dostaniesz . A on moze sobie mówic co tylko chce nawet , że bardzo Cię kocha .....

Gość nie ma takiej wersji
pomyśl o adwokacie - koszty - ale bedzie łatwiej