Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdijdiwj

Gdzie trzymacie w domu bizuterie np. złotą , srebrn,a i tp?

Polecane posty

Gość jdijdiwj

chowacie jakos czy gdzie na wierzchu?

Gość jdijdiwj
Babcia mi poradziła aby trzymac w doniczce z kwiatkiem. Żaden złodziej na to nie wpadnie :P

Gość jdijdiwj
jestem złodziejem i potrzebuję tego do pracy , plisss pomóżcie :p

Gość jdijdiwj
jezu co za podszywy! ja pytam po to bo nie wiem gdzie chowac, nie jestem zlodziejem i was nie okradne!!

Gość jdijdiwj
Wymysliłam ze umieszcze w woreczku, kótry przywiążę do żyłki wędkarskiej i schowam w sedesie, tzn. zatopię w tym oczku co zawsze stoi woda

kup sobie mały sejf..na allegro sa nawet solidne,mocowane do sciany lub podłogi z zamkiem elektronicznym za około 100zł..przyda się w domu nawet na dokumenty typu:paszport,akty urodzenia,świadectwa.....pies nie zezre,dzieci sasiadów nie porwą:D bizuterie też możesz schować...

Gość gość
Do przechowywania biżuterii w domu używam małego sejfu. Korzystam z niego od ponad roku. Jest bardzo kompaktowy, można go schować niemalże w dowolne miejsce a co najważniejsze bardzo dobrze zabezpiecza przed złodziejami. Posiada kod i dodatkowe klucze. Sejf kupiłam na http://www.bez-klucza.pl/inne/sejf-yale-ysv-390-detail i myślę, że to bardzo fajna opcja, dla osób, które nie chciałyby korzystać ze szkatułek. Przydaje się szczególnie przy dłuższych wyjazdach poza dom.