Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabinosss

Kremy, balsamy na cellulit - Nasze doświadczenia!!

Polecane posty

Gość anni_ka
4 godziny temu, Gość Hanna napisał:

A na ile starczyła ci jedna buteleczka? Miesiac czy więcej? Bo jak czytam skład to wygląda naprawdę fajnie,  ale tez byłoby fajie wiedzieć jak to jest z ergonomią :) Po ilu zaczęłaś widzieć jakieś efekty? Jak one wygladały?

na troche ponad miesiac jedna mi starcza :) efekty tak po 1,5 miesiaca ale oczywiscie samo uzywanie balsamu nic nie da, ja normalnie mam diete + regularnie cwiczenia. po prostu z kremem szybciej widze efekty na pewno

Gość Hanna
Dnia 18.02.2019 o 13:22, Gość anni_ka napisał:

na troche ponad miesiac jedna mi starcza :) efekty tak po 1,5 miesiaca ale oczywiscie samo uzywanie balsamu nic nie da, ja normalnie mam diete + regularnie cwiczenia. po prostu z kremem szybciej widze efekty na pewno

aaa, no to super, balam się, że nie bedzie wydajny, a jednak troche kosztuje. nie wiem, moze rzeczywiście warto spróbowac czegos nowego, bo do tej pory to raczej tylko takie drogeryjne kremy stosowalam. a lato idzie, ciało na plaże samo sie nie zrobi xd

Gość justyna

dziewczyny, a gdzie ten sinial kupic? serio przeszłam kilka sklepów i dogerii i nigdzie nic takiego nie widziałam - chyba ze jestem slepa, to powiedzcie mi gdzie szukać to popytam ekspedientek xd

Gość anni_ka

justyna, ja zamawiałam przez ich strone internetową (sinial.pl, nie daje pełnego adresu żeby nie było że spam) bo akurat mieli promocje, w normalnym sklepie czy tam aptece tez nigdy nie widziałam chyba

Gość violet

Peeling kawowy z botame wellness jest rewelacyjny na cellulit. Używam go przynajmniej raz w tygodniu i efekty są widoczne.

Gość justyna
Dnia 25.02.2019 o 08:51, Gość anni_ka napisał:

justyna, ja zamawiałam przez ich strone internetową (sinial.pl, nie daje pełnego adresu żeby nie było że spam) bo akurat mieli promocje, w normalnym sklepie czy tam aptece tez nigdy nie widziałam chyba

aaaa, no dobra, to może go sprawdzę ;D bo chyba rzeczywiscie sprzedaż mają tylko przez internet, bo zapytałam w sklepach kilku ale rzeczywiscie nic takiego było

Gość ewelina

Justyna, nie szukaj stacjonarnie bo na pewno nie ma ;) ja tez sie naszukałam. A przez ich strone jak zamawiasz to bardzo szybko jest wysyłka, ja 2 dni tylko czekałam

Gość mira578878

Ja jakoś nigdy nie byłam przekonana do takich balsamów antycellulitowych, dopóki problem się nie pogłębił na tyle, że stwierdziłam koniec idę na siłownię. Kupiłam serum wyszczuplające od eveline, nazywa się Slim Extreme 4D, nadziei co do skuteczność tego produktu nie miałam wielkich, ale muszę przyznać, że daje dobre efekty, wygładza skórę i zmniejsza widoczność cellulitu. Na pewno dieta też dużo mi dała.

Gość Paunika

No ćwiczenia to chyba taka podstawa bez tego wszystko będzie gorzej działało, chociaż ja już jestem sceptycznie nastawiona do kosmetyków na cellulit bo właśnie doświadczenia mam takie, że za wielkiej różnicy nie było tak czy siak :/ Przetestowałabym nawet coś z wyższej półki cenowej,ale boję się, że się skończy podobnie. Macie jakieś porównanie? Warto wydac wiecej czy równie dobrze można sobie odpuścić?

Gość Ilona

Paunika, to zalezy za co zaplacisz 😛 Np. dobre naturalne kosmetyki kosztuja troche wiecej i faktycznie maja fajne dzialanie. Ja uzywam akurat vialise i sobie chwale. 

Gość Paunika
3 godziny temu, Gość Ilona napisał:

Paunika, to zalezy za co zaplacisz 😛 Np. dobre naturalne kosmetyki kosztuja troche wiecej i faktycznie maja fajne dzialanie. Ja uzywam akurat vialise i sobie chwale. 

No też racja, kwestia właśnie tego żeby trafić na te naturalne a nie na pseudo które niczym się w sumie nie różnią od tych po 20 złotych. Tak czy owak dzięki za poleconko, zaraz sobie zobaczę jak to wygląda. A chwalisz sobie bo?

Gość Ilona

Paunika, moim zdaniem ma b. dobry skład więc mnie nie podrażniało no i serio coś robi na cellulit, a nie tyko nawilża. Niby nie od razu ale nawet szybko :)

Gość monika

ja ci moge polecic ew ten sinial, o którym dziewczyny wcześniej pisały - ma super skład, serio, i mega fajnie działa, a cena i tak jest niższa niż większość tych super ekstra markowych produktów ;)

Gość ineczka

Z cena to chyba osobista sprawa chociaż ja już się nauczyłam że takie oszczędzanie też się do końca opłaca. To już wolę raz na jakiś czas coś porządniejszego kupić niż kilka jakichś rzeczy które nie zadziałają i wyjdzie na to samo. Sinial fajny wg mnie też chociaż dziwne że normalnie w sklepie go kupić nie można

Gość monika
Dnia 22.05.2019 o 12:35, Gość ineczka napisał:

Z cena to chyba osobista sprawa chociaż ja już się nauczyłam że takie oszczędzanie też się do końca opłaca. To już wolę raz na jakiś czas coś porządniejszego kupić niż kilka jakichś rzeczy które nie zadziałają i wyjdzie na to samo. Sinial fajny wg mnie też chociaż dziwne że normalnie w sklepie go kupić nie można

Niby tak, ale z drugiej strony podpowiem ci, że jak jak wklepiesz w tym sklepie kod 10RABAT2017 to wchodzi ci zniżka na zamowienie. 

Gość OlaAleksanda93
Dnia 16.02.2019 o 12:32, Gość Milena napisał:

Mi najbardziej jak do tej pory podpasował ujędrniajacy balsam Sexi Mama Bielendy Antycellulit. Od kiedy byłam w ciąży używam go i moim zdaniem nie ma sobie równych.

Milena, potwierdzam w 100%, ten balsam nie ma sobie równych w walce z cellulitem

Gość Karoola

Ja z czystym sumieniem mogę wam dziewczyny polecić bloto GUAM. Jest już to trochę bardziej profesjonalny kosmetyk I najlepiej działa z metodą body wrapping, ale mi już nic nie pomagało, a tu po pierwszym smarowaniu były już efekty. Jedyny minus to, że brudzi cała łazienkę, ale jak to dla kogos problem to gabinety kosmetyczne mają to w swojej ofercie za wcale nie wysoką cenę.

Gość Kinga

Czy ktoś wie gdzie w Trójmieście można zrobić Guam? 

Gość Patrycja
Dnia 5.07.2019 o 19:22, Gość Kinga napisał:

Czy ktoś wie gdzie w Trójmieście można zrobić Guam? 

Serdecznie zapraszam na zabieg Guam + body wrap do Sopotu. Salon Body Shape Garden w Krzywym Domku. www.bsgsopot.com 

Gość Ulka

Używałam dużo specyfików, zawsze wybiorę coś na doz.pl, w dziale ciąża i dziecko, mają duży wybór kosmetyków. 

Gość Angela

Racja, też kupuje na doz mają fajne ceny, do tego dostawa do domu. 

Gość roxy

u mnie balsamy + ćwiczenia pomogły bardzo szybko. kilka miesięcy i po cellulicie ani śladu