Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr Wrong

Emeryci to przewaznie zawistni ludzie

Polecane posty

Gość Mr Wrong

Najpierw opierdalali sie za PRL w mysl zasady czy sie stoi czy sie lezy, 1500 sie nalezy, a teraz domagaja sie niewiadomo jakich emerytur. Nie lubie takiego zlowdziejstwa

Gość zabij nudę
Suslisz - > stopka nie powinna być dłuższa niż wypowiedź :O .

a ja.. stoje na poczcie, a tam baba gada,że podobno emeryci nie muszą płacic abonentu.. jak ta bab z poczty powiedziala jej ze prezydent tego jeszcze nie zatwierdził i że to na razie nie funkcjonuje, to ona na to: \" No widzicie! My musimy płacic i nic z tego nie momy, a jeszcze płacimy za tych co nie płacą\" :D

i co że żądają, od ciebie żądają tych emerytur? no to w półprzysiadach mi z tego forume ((🖐️))

Gość Kluseczka6
Moja babka to emerytka- widać.. taka wku****jaca kobieta ze SZOK!

Pedro: i co że żądają, od ciebie żądają tych emerytur? A od kogo, Ty myślisz ? :P Co nie zmienia faktu, że żyją za psi grosz, należy się im czy nie należy - z racji czystego człowieczeństwa trzeba coś w tym kierunku wymyśleć. Niestety oni nie mieli tej szansy co my dzisiaj, żeby sobie oszczędzać na prywatną emeryturę ... Aczkolwiek irytuje mnie, gdy taki górnik czy ktoś idzie na Wiejską i żąda, żeby on miał wyższą emeryturę od tego, co zarabia(-ł) tyle samo co on, tyle że w innym zawodzie ...