Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwia13

Buciki na Allegro - chciałabym kupić i stąd moje pytanie.

Polecane posty

Chciałabym kupić buciki dla synka na Allegro. Nowe, najlepiej Bartki. Mimo sporego stażu \"allegrowego\" nigdy nie kupowałam tam butów. Czy któraś z was może już takiego zakupu dokonała? Byłyście zadowolone? Buciki pasowały? A może potraficie polecić mi jakiegoś zaufanego sprzedawcę?

Butów dla dziecka jeszcze nie kupowałam.Wole tradycyjne-czyli wybrać się do sklepu. Mój ma wysokie podbicie i wąską noge więc troche trzeba się namierzyć.

A ja kupiłam na allegro,nie \"Bartka\" bo przy takiej cenie wolałabym jednak przymierzyc małej buty ale kupiłam sandałki do chodzenia po domu i powiem,że jestem mile zaskoczona.Buciki lekkie,ładne ze skóry i porządnie wykonane.Teraz kupuje u tego sprzedawcy buciki na wiosne. http://www.allegro.pl/item332346414_sandalki_mariquita_r_19_mega_promocja_.html

dzięki dziewczyny :-) Ja już sie zdecydowałam i kupiłam ale nie na Allegro a w Outlecie Bartkowym. Sporo kosztują, ale i tak dużo taniej niż gdybym miała jechać kupić buciki do miasta (u nas w okolicy takich sklepów nie uświadczysz, najbliższy z obuwiem firmowym dla dzieci jest 100 km ode mnie). Mam tylko nadzieję, że będą pasować.

Gość elizaaa
oliwia mozesz podac linka do outleta?outletu?kurcze nawet nie znam tego wyrazu:O