Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeewwwwwwwwwaa

w poniedzialek gastroskopia a mi juz wali serce jak glupie!

Polecane posty

ja tego nie przezyje :(

Gość nalesnik
mialam to-do dzis to pamietam brrrrrrrrrr a to bylo z 10 lat temu...

bo jestem straszna panikara :P jak pomysle o tej rurce ze beda mi ja wpychac do gardla to odechciewa mi sie wszystkiego :(

nie bój się, teraz znieczulają takim psikaczem do gardła (nie zapomnij im przypomieć o takim znieczukleniu) i wtedy nie czujesz tej rurki, możesz poprosić o takie ogólne znieczulenie \"jakby głupi jaś\" taki zobojętniacz, działa lekko euforycznie na psychikę, w zstrzyku Poproś powiedz ze się boisz i masz lekką panikę to być moze ktoś wykonujący będzie na tyle uprzejmy zeby ci w tym pomóc. Pozdrawiam i zyczę zdrowia i odwagi:) głowa do góry. :) mamy 21 wiek, to już nie dawne czasy w medycynie:) Trzymaj się:)

ja sobie ostatnio robilam gastro i to nawet z wlasnej woli. no nie bylo z aprzyjemne ale trwalo tylko z 2 minuty i koniec. nieprzyjemne bylo bo mialam kaszel do tego.ale 2 minuty i luz, wychodzisz zapominasz. poza tym to nie boli. no i nie nialam zadnego znieczulenia, nie wiedzialam, ze istnieją. nie przejmuj sie, przezyjesz, nie ejst tak strasznie.

Gość malaka
ja też miałam, da się przeżyć, nieprzyjemne, ale szybko czas mija. Trzeba tylko skoncentrować się na oddychaniu

Gość ja nie wiem ale
ja na gastroskopii dostałam takiej schizy ze popchnełam pielegniarke! myslalam ze sie udusze! boze -autentycznie myslalam ze za chwile umre bo sie dławiłam ta rura! nie wiem czemu! inni jakos tak nie narzekali ja po porostu myslałam ze iumieram!