Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonka 30

sposób na męża

Polecane posty

Gość żonka 30

Chcę rozruszać męża ...Niedługo mamy wspólne spotkanie klasowe po 12-tu latach )zjazd)Szykuje się elegancka impreza wieczorowa.Kupiłam w necie taką suknię http://www.dommody.pl/images/d_f_2512.jpg Zamierzam założyć pod nią tylko pończochy samonośne i nic więcej. Oczywiście powiem mu o tym w trakcie imprezy...Czytałam o tym kiedyś w Cosmopolitan? Czy któraś próbowała tego sposobu?Dziewczyny dajcie głos.Mam mało czasu. Pzdrowionka.

Gość asiunia1975
kochana ponczochy najlepiej na pasie i do tego sexowne szpilki ! masz jak w banku ze bedzie szalal na twoj widok !

Gość też żona
Ciekawy pomysł.Bez bielizny - nie pomyslałam...Działa? Na mojego to chyba już nic!

Gość nicola197666666
Aj mojego ruszam nawet jakbym zalozyla nocnik na glowe, lol..i musze znalezc sposob aby troche "przyciszyc" jego hormony.. Ale twoj pomysl jest calkiem calkiem:) i sexy sukienka

Gość żonka 30
To masz szczęście bo męzulkowie z czasem bardziej oglądają się za innymi niż za tobą , no to trzeba im dać nauczkę. Chyba się zdecyduję...

Gość kobieta taka 1980
Co wy , czy tylko dla facetów trzeba się poświęcać.Ja tam dla eleganckiego efektu zwanego po angielsku no VPL(no visual panty lines),pod takie suknie nigdy nie zakładam niczego.Dla SIEBIE i DLA WYGLĄDU!NIE dla facetów!

Gość kdbl
Ocho-ho.Nieźle , nieźle. Chciałoby się mieć taką żonę!!

Gość mila---25
Nic nowego. Ja też już kilka razy tak działałam na męża-skuteczne,zapali nawet lód.Szczególnie jak się sam zorientuje...A suknia im dłuższa tym lepsza- więcej do domyślania.

Gość
mila---25 => byle z wycięciem z boku łatwo wtedy zarzucić kiecę do góry (i opuścić jak trza):P Nie byle zaleta, jeśli w planach jest jebanko w miejscu publicznym :P No i chłop przy takiej sukience nie będzie się wkurzał, że kto inny moze bobra zobaczyć ^^

Gość mila---25
No i znowu wlazł chłop do tematu!!!

Gość plague
moj gdy odkryje,ze nie mam pod spodem bielizny dostaje wielkich oczu i malpiego rozumu :D lubie go tez podkrecac gdy na jakims oficjalnym wyjsciu przychodzac z toalety wciskam mu w dlon moje majteczki... :D

Gość
To ja już się zmywam w ukłonach :P

Gość mila---25
I dobrze. Fajny temat...

Gość ta sukienka kosztowała
330 zł!

Gość pp32
super pomysl!:D

Gość ja tak robie
zdarza sie, ze tak robie, działa.

Gość onucarz
Skoro kobieta wydała i zapłaciła za sukienkę aż 330 zł. to po cholerę ma zakładać cokolwiek pod sukienkę ? Sama sukienka powinna ozdobić kobietę oraz trochę makijażu oraz biżu :) Zakłożyć może najwyżej pończochy samonośne oraz buty odpowiednio modne :)