*Myszka Miki* 0 Napisano Marzec 28, 2008 Jaka istnieje metoda na przesunięcie okresu?Czytałam że tylko tabletki anty.Jak to wszystko działa? zakładając,że zaczełabym brać tabletki od przyszłego okresu,a przed moim ważnym wyjazdem w lipcu nie zrobiłabym przerwy miedzy opakowaniami. czy to wszytko jest bezpieczne?dodam,że to byłaby to moja pierwsza styczność z tabletkami anty. Prosze o odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Myszka Miki* 0 Napisano Marzec 28, 2008 HELP... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaret paranienormalni Napisano Marzec 28, 2008 nowynette - te tabletki dzialaja ze okres trwa 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Marzec 28, 2008 jesli wezmiesz jakiekolwiek tabletki anty bez robienia przerwy to nie bedziesz miala okresu, ja tak robilam z logestem, teraz mam novynette nie robilam takowego manewru, ale na pewno wszytsko byloby okey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Myszka Miki* 0 Napisano Marzec 29, 2008 ale biorąc tabletki np.3miesiące,a później nie robiąć przewy(bo wyjazd) bede nadal zabezpieczona i nadal bedzie wszystko ok ? późńiej oczywiście już tabletek bym nie brała, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Myszka Miki* 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 Jest się zabezpieczonym od pierwszej wziętej pigułki jeśli weźmie się ją w pierwszy dzień okresu, i jest się zabezpieczonym cale opakowanie plus 7 dni przerwy-jeśli po tych 7 dniach rozpocznie się nowe opakowanie. Mozna nie robic przerw między opakowaniami ale nie jest to wskazane jeśli sa to pierwsze dwa opakowania, i zawsze trzeba pamietać że jeśli bierze juz się te dwa opakowania to może wystąpić plamienie podczas tego drugiego opakowania. najlepiej to jak będziesz wiedziała jakie tabsy bierzesz i wtedy myśleć o kombinowaniu. Ja jak brałam Cilest to nie robiło sie przerwy tylko brało sie następne opakowanie,ale nie cale tylko pigułek o ile chciało się okres przesunąć, np jeśli o 5 dni, więc po zakończeniu jednego opakowania brało sie przez 5 dni po jednej tabl z nowego opakowania i przerwa 7 dniowa,i po tej przerwie nowe już opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach