Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kobiet co miały wielu

Żałujecie tego, że miałyście wielu partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość Do kobiet co miały wielu

Nie czujecie się z tym źle, niekomfortowo czasami?

Gość alicja z krainy termitów
zaluje tylko tych beznadziejnych fecetow :o

Gość kasaaaaa
Powiem Ci tak. Ja jestem z jednym facetem ok 6 lat,bierzemy slub za 2 miechy. To mój pierwszy facet pod kazdym względem. Kocham go i wogle ,dobrze nam razem. Ale załuje ze za młodu sie nie wyszalałam,nie mogłam chodzic na dyskoteki, nie spotykałam sie z innymi wogle,jakos bałam sie facetów,miałam do nich uraz czy cos? Teraz nawet niewiem jakby to było z innym.Z perspektywy czasu wiem,ze trzeba czegos spróbowac zeby potem wybrac i powiedziec ,tak to ten.\ A ja tego nie miałam i niewiem. Dlatego laksi które takie sa ,zazdroszcze im,bo ja tego nie umiałam.

Gość złośliwa samica 30
wielu tzn ilu :O

Gość wielu to gdzies 5
lub wiecej

Gość kasaaaaa
Jacek chodzi o to ze juz mi przeszło i nie mam ochoty, juz z tego wyrosłam,pozatym nie mam tego charakteru do tego. Ale zazdroszcze laskom, które to robią ze maja silne psychiki.

Gość nie ma czego zalowac
ja zaluje, ze nie mialam wiecej (a bylo ich 5-6). zawsze to jakas radocha, rozrywka, wielorakosc doswiadczen ... oczywiscie, jezeli nikt nikogo nie wykorzystuje ... fajnie jest potem powspominac, pozastanawiac sie, ktory byl fajniejszy itp., no i jak w porownaniu to nich OBECNY facet jest super i niedoscigniony :)

Gość nie wolabyscie poczekac
wolalabys byc puszczalska? :o ciekawe co na to twoj maz by powiedzial jakbys ich miala bardzo wielu?

Gość a jak facet jest prawiczkiem
ja narazie jestem prawiczkiem, ale na pewno bede rozpaczal jak moja przyszla dziewczyna nie okaze sie dziewica :o

Gość wielu to wiecej niz jeden

Gość kasia24_kr
ja przed moim obecnym ukochanym )mimo, ze mialam chlopakow) nie rozebralam sie nawet do naga przy zadnym i jestem z tego dumna jak poznalam mojego ukochanego to mialam 21 lat i bylam dziewicą przy nim stalam sie kobieta, przy nim wszystkiego sie nauczylam i tylko przed nim sie otworzylam w sferach tak intymnych i ciesze sie z tego i nie zaluje, ze "nie wyszalalam sie za mlodu"- to byloby obrzydliwe, zbyt kocham swojego faceta, zeby zalowac, ze nie bylam w lozku zinnym :|

Gość do kasia24_kr
i tak trzymac! porzadna kobieta z ciebie!

Gość nie żałuję........
seks jest dla ludzi. raczej żałuję, że byłam dziewicą do 22 lat. wyszalałam się, nauczyłam fajnych rzeczy;), mam teraz pewność, że mój mąż to TEN. reszta to przeszłość.

Gość a jak facet jest prawiczkiem
jesli twoj maz mial podobna przeszlosc do ciebie to ok. gorzej jak np. prawiczek albo facet ze skromna przeszloscia otrzymuje od losu kobiete z bujna przeszloscia

a ja sie ciesze ,ze mialam tylu ,ile mialam , z kazdym nauczylam sie czegos innego teraz wiem czego szukam, z kim bedzie mi dobrze wiem, ze sa faceci dobrzy w lozku i beznadziejni,ktorzy nic nie potrafia chwala sie rozmiarami,a niczego nie potrafia jeden z lepszych mial raczej nie za dlugiego ;) ale to nie mialo znaczenia dlugosc trwania seksu tez jest wzgledna mialam 7 partnerow mam 28 lat

Gość do SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
tylko znajdz sobie jakiegos babiarza, co ma podobne doswiadczenie jak ty, nie lap sie za porzadnych facetow co nie mieli tylu partnerek

co to znaczy wielu? ważne żeby wszystkie orgazmy były udane:classic_cool:

Gość jak dla mnie wielu
to 4-5 min, najlepiej wiecej. to juz jest wielu partnerow, a taka kobieta jest kobieta z bujna przeszloscia

Gość jak dla mnie wielu
moja teoria jest taka: kobieta nie powinna miec bujniejszej przeszlosci seksualnej od swojego meza, tyle w temacie. to nie powinno zostac zachwiane

Gość a dlaczego

do SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS sorry 7 partnerow to duzo?? to czy sie \"łapie\" za niedoswiadczonych czy nie, akurat chyba wynika z sytuacji,na nikogo nie poluje i nie ide od razu do łozka ,ale tez nie czekam na tego jedynego,bo bym sie chyba nie doczekala.ale oczywiscie wybierajac tak teoretycznie miedzy doswiadczonym a nie wybralabym doswiadczonego, bo wie co sie robi w łozku. pozdrawiam

Gość dlaczego ten topik zakłada
że każda z nas miała wielu partnerów ? :O

Gość nie kazda miala wielu
niektore mialy 1-2, ale 7 to jest juz wielu partnerow

Gość nie kazda miala wielu
kobiety, ktore maja bujna przeszlosc powinny sie wiazac z babiarzami o bujnej przeszlosci

Gość na pewno zalujecie
tylko nie chcecie sie przyznac. kobieta nie musi czekac do slubu, ale najlepiej jak wyjdzie za maz za swojego pierwszego partnera

Gość jak dla mnie wielu
kobieta na pewno nie powinna miec bujniejszej przeszlosci niz jej maz

Gość a jajajaja
mialam 18 i co z tego??? hmmm...