Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darcia

co sądzicie o moim wyglądzie

Polecane posty

Gość darcia

chciałabym usłyszeć opinie na temat swojego wyglądu mam 16 lat i uwazam ze moglabym cos jeszcze zrobic aby byc ladniejszą jak patrze na inne dziewczyny az mi sie plakac chce jak widze jakie inne laski sa śliczne http://www.photoblog.pl/zzzakochanaaa

boze, ladna jestes zadbana, troszke za szczupla, ale pewnie jeszcze ci przydjzie troche cialka by miec bardziej kobieca figure ;-) nie zajmuj sie glupotami tylko wyjdz gdzies z chlopakiem czy przyjaciolkami ;-) btw. milutkie to zdjecie wasze wspolne czarno biale ;-)

ładniutka jesteś. Ale takie trochę dzieciątko jeszcze z Ciebie;) Nie kombinuj nic ze swoim wyglądem, bo stracisz to, co masz najładniejszego - naturalność;) pozdr.

Gość Bitni polacy
Zazdrość jest cechą ludzi słabych.

Gość zabijam nude
uwazasz sie za brzydka i umieszczasz swoje zdjecia w necie?? jestes zwykla nastolatka. Ani piekna ani brzydka. Normalna polska nastolatka jakich mnostwo na ulicach. Nie masz powodow do kompleksow, ale do samozachwytu tez nie.

Przestań sę prężyć do zdjęc bo to wygląda dość załośnie;-) Masz ładną twarz ale jeszcze bardzo dziecinną to samo z figura. Za 2-3 lata okaże się, czy jesteś ładną kobietą. Na razie jesteś ładnym dzieckiem.

Gość Najważniejsze to sprowadzić
do pionu. Nie rozpaczaj ani nie popadaj w samozachwyt tylko módl się i pracuj :D

Gość nie zobaczylam twojego zdjecia
CELOWO .Ale trzeba miec mocna psychike zeby tu na tym forum pokazac zdjecie swoje do oceny. Tu nawet Miss swiata jest nazwana Pasztetem.Ja bym sie nie odwazyla .Chociaz uwazam sie za calkiem ladna osobe.

Gość stawiam na tolka bananaaa
dziewcczyno większych problemów nie masz? pusta jesteś i tyle tu dziewczyny mają większe problemy

Gość ważniejsze problemy
np. "zobaczcie czy dużo dziś zjadłam" lub "mam drugi palec u nogi dłuższy od pierwszego"

Gość Moj bosze..
..takie dziecko..i dosyc przeciętne

Gość sem szeF
jestes sliczna, gdybys nie napisala ze masz 16lat nikt by nie powiedzial ze jestes dzieckiem jestem w 100% przekonany, ci ktorzy krytkuja robia to tylko z zazdrosci... ssijce kretyni

Gość sem szeF
ty mirka moze ty pokaz swoja twarz co?

Gość BOTOX ŻORY RYBNIK
Moja córka ma 17 lat i nigdy prze nigdy nie zamiesiłaby tutaj zdjęcia . śpi teraz ,bo cały tydz.dojeżdża do szkoły i jest zmęczona a Tobie się w głowie przewraca. Ps. jesteś przeciętna i raczej brzydka

Gość baby...
jestes ladna dziewczyna. jestem starsza od ciebie kilka lat i sadze ze w 20% nie jestem tak ladna jak Ty.. pogratulowac..

Gość tylko nie płacz
te które mówią że panna jest ładna obejrzyjcie uważniej te zdjęcia i nie przewracajcie dziewczyninie w głowie

Gość baby...
moze i racja..

Gość renia stenia
fotki jak fotki,nic specjalnego ,wiec nie wiem czym sie tu zachwycac ale te teksty? misiaczek itp ;/ matko dziecinada

Gość bshbhx
o moj panie!!! strasznie obleśna ta dziewczyna! i te pozy... buuuuuuuaaaaaaaaaaaahahahahaaaa!!! a w znajomych ma same ladacznice i nastoletnie blachary ...żal na maxa brzydalicha a najlepsze to że wpierw nie zaglądałem w zdjęcia tylko czytałem posty i przekonany byłem ze jesteś ładna a tu taki kwazimodo! wszyscy po prostu starali sie pocieszyć takiego kulfona - czesto to sie tu zdarza bo chca podnieść na dchu bogatych masz starych dziewczyno i we łbie ci sie gmatwa !! jedyne czego można pozazdrościć z punktu widzenia kobiet to twojego chłopaka cud ze na ciebie poszedł :O

jesteś raczej przeciętna, ale bardziej ładna niż brzydka. taka zwyczajna. figurę masz w porządku. śmieszne są tylko te wszystkie pozowane zdjęcia. a gdzie jakaś naturalność?

A ja uważam, że jesteś ładną i sympatyczną dziewczyną :) I nie rozumiem dlaczego niektórzy Cię tak krytykują :O Zazdrość czy co?? :O

Gość hmmmmm.............
autorko, jestes normalną dziewczyną, zadbaną, szczupłą. Żadna piekność, ale wyglądasz sympatycznie. anuśka, daj sobie spokój z tym wydymaniem ust i wytrzeszczaniem o czu bo wyglądasz żałośnie :o

Gość O matko ta ania69
Dziewczyno tragedia :O Co Ty robisz z tymi ustami na każdej focie ? :-O PORAŻKA weź sie za nauke a nie pozowanie i durne miny :O

Gość hmmmmm.............
autorko, jestes normalną dziewczyną, zadbaną, szczupłą. Żadna piekność, ale wyglądasz sympatycznie. anuśka, daj sobie spokój z tym wydymaniem ust i wytrzeszczaniem o czu bo wyglądasz żałośnie :o

Gość To wszystko bzdury
Anuśka3333------------w którym miejscu ty niby jesteś ładniejsza??? Masz na myśli te wary? Do autorki topiku---------odważna jesteś!

Gość darcia
hmm moim zdaniem jestem naturalna osoba i mowia ze sympatyczna kiedys mialam konto na fotce i to mnie chyba dowartosciowywalo ( komplementy itd) ale przyszedl czas zeby uslyszec pare slow co o mnie sadza inni bo ludzie z mojego otoczenia obrzucaja mnie komplementami znamy sie długo i byc moze robia to z grzecznosci ps. do 69ania699 --> nie powiedzialabym ze jestes ladniejsza ale takie jest tylko moje zdanie jesli uwazasz ze okolczykowanie dodaje ci uroku to sie mylisz

Gość darcia
hmm moim zdaniem jestem naturalna osoba i mowia ze sympatyczna kiedys mialam konto na fotce i to mnie chyba dowartosciowywalo ( komplementy itd) ale przyszedl czas zeby uslyszec pare slow co o mnie sadza inni bo ludzie z mojego otoczenia obrzucaja mnie komplementami znamy sie długo i byc moze robia to z grzecznosci ps. do 69ania699 --> nie powiedzialabym ze jestes ladniejsza ale takie jest tylko moje zdanie jesli uwazasz ze okolczykowanie dodaje ci uroku to sie mylisz

Gość darcia