Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darcia

co sądzicie o moim wyglądzie

Polecane posty

Gość wiesz co...
Ty jestes ładna ale nie powiem tego o szacie graficznej twojego fotobloga. Wiem, że to nie na temat ale te kolory tła i napisów nie pasują do siebie i strasznie ciężko coś rozczytać. Pzdr

Trudno mi coś powiedzieć bo na tych zdjeciach mozemy podziwiać głównie Twoje.... ubrania :o Twarz masz ładną, włosy też.... ale wrzuc jakieś fotki gdzie będzię więcej Twojego ciała a mniej tekstyliów wtedy będę mógł powiedzieć coś wiecej :)

Gość Najladniejsza fota
to ta na ktorej jestes z chlopakiem, bo taka naturalna. Reszta takie pozowane, za mloda jestes na to,zeby to prezenie sie mialo urok. Na dzien dzisiejszy - ani super ladna, ani super brzydka. Duzo jest takich dziewczyn :) Za kilka lat, jak Twoja uroda sie uksztaltuje, bedzie wiadomo,czy jestes ladna kobieta, czy raczej brzydka. Ja zawsze bylam brzydkim kaczatkiem, i lekko grubawym. Dzis mam 23 lata, moja twarz bardzo sie zmienila od czasow licealnych, i dzialam w modelingu :)

Gość darcia
moze glupio o tym pisac ale ja tez dzialalam w modelingu i gdyby nie klopoty z moim zrowiem to pewnie dalej bym to robila

nie rozuemim dziewczyn, ktore daja zdjecia i wiedzac otym,ze sa ladne,chca jeszcze sluchac pochwal o sowim wygladzie... jestes ladna dziewczyna...chyba ze zniszczysz sie poprzez solarke,nadmierne malowanie i zawistnych ludzi w okol siebie.... chcesz byc oceniania,wrzuc zdjecie na fotke.pl... tam ci beda pisac koemanatrze,ze ejstes sliczna..bedziesz miala srednia pow.10 i bedziesz zadowolona rozumiem,jakbys miala,130 kg...tradzik rozowaty,i hirsutyzm i prosila o opinie,ale ejstes naturalna ,mloda kobietka,ktora narazie nie powinna sie rpzejmowac opinia innych, ale skoro wrzucasz tu fotke i prosisz o opinie,sadze ze ejstes prozna..... takie moje zdanie... wybacz,jezlei cie urazilam, ale znam wiele osob,ktore w ten sposob probuja sie dowartosciowac... hmm... moze ja tez powinnam wrzucic zdjecia,by podniesc sobie samoocene,i zobaczyc jak inni,zawistni,zjada mnie za polowe rzeczy, ktorych mi brakuje,a ty je masz:) glowa do gory,i korzystaj z zycia, i fakt,nie powinnas tak dziwnie sie prezyc.. a ta fotka z chlopakiem i roza, jest swietna:)

nie rozuemim dziewczyn, ktore daja zdjecia i wiedzac otym,ze sa ladne,chca jeszcze sluchac pochwal o sowim wygladzie... jestes ladna dziewczyna...chyba ze zniszczysz sie poprzez solarke,nadmierne malowanie i zawistnych ludzi w okol siebie.... chcesz byc oceniania,wrzuc zdjecie na fotke.pl... tam ci beda pisac koemanatrze,ze ejstes sliczna..bedziesz miala srednia pow.10 i bedziesz zadowolona rozumiem,jakbys miala,130 kg...tradzik rozowaty,i hirsutyzm i prosila o opinie,ale ejstes naturalna ,mloda kobietka,ktora narazie nie powinna sie rpzejmowac opinia innych, ale skoro wrzucasz tu fotke i prosisz o opinie,sadze ze ejstes prozna..... takie moje zdanie... wybacz,jezlei cie urazilam, ale znam wiele osob,ktore w ten sposob probuja sie dowartosciowac... hmm... moze ja tez powinnam wrzucic zdjecia,by podniesc sobie samoocene,i zobaczyc jak inni,zawistni,zjada mnie za polowe rzeczy, ktorych mi brakuje,a ty je masz:) glowa do gory,i korzystaj z zycia, i fakt,nie powinnas tak dziwnie sie prezyc.. a ta fotka z chlopakiem i roza, jest swietna:)

Gość a mi sie wydaje
a mi sie wydaje ze powialo pewnoscia siebie i narcyzmam

Gość a mi sie wydaje
ale nie do przesady.Jest mloda a co bedzie za 20 lat?czy bedzie sie tez tak zachwycac?Pewnie nie bo bedzie miala inne obowiazki i zapomni co trzeba robic zeby byc ladna.

Gość gf
co Ty mowisz jestes sliczną nastolatką :-)

Gość a mi sie wydaje
ale nie do przesady.Jest mloda a co bedzie za 20 lat?czy bedzie sie tez tak zachwycac?Pewnie nie bo bedzie miala inne obowiazki i zapomni co trzeba robic zeby byc ladna.

Gość bezpłciowa
zwykła, przeciętna, szara do tego prężysz się na tych zdjęciach jak popaprana. Po cholere takie miny stroisz, to ci nie doda seksapilu bo co tu dużo gadać....nie masz go w sobie i tyle. Mało kobieca, chłopięca budowa, plus to taki że nie masz na sobie kilo tapety. Wiem, że dziewczyny dajace tu zdjęcia chcą usłyszeć komplementy i tak na serio podobają sie sobie, czekają na potwierdzenie od innych. Taka prawda. Mnie się nie podobasz

Gość moim zdaniem jesteś
ładna, pozy dodają troche sztuczności ale na zdjęciu z chłopakiem wyglądzasz ślicznie :) Co do tej drugiej osoby co dała zdjecia to niestety mi się nie podoba, te usta wszystko psują

Gość zrób se cycki
to będziesz niezła laska.

Gość zrób se cycki
to będziesz niezła laska.

Gość o nieźle
fajniuta jesteś, i odważna jak sądze, a powiedz mi co to za zegarek taki ładniutki na jednym zdjęciu widać? też chce taki :)

Gość jestes przecietna
Ni ładna, ni brzydka, ale raczej ze wksazaniem na brzydka, nie wiem....Jedno co na pewno mozna o tobie powiedziec to to, ze jestes strasznie pusta.

Gość kaskaaaaaaa
Niewiem jaki masz cela zadając to pytanie?Jestes niedowartościowana?

Gość takie sobie byle co
i w dodatku mocno w sobie zakochane... troszkę autokrytycyzmu

Gość lolittaaaakkk
ania 699.... wygladasz jak przyglupawa tipsiara z tymi wydetymi, rybimi ustami. masakra

Gość boy88
do http://www.fotka.pl/profil/69ania699/ boshhh jaka ty masz straszna morde:/ wygladasz jak jakas mieszanka boksera z krowa, sory ale musisz miec niezle nasrane w glowce skoro twierdzisz ze jestes ladniejsza o dari... a te usta haha od ciagania lodow ci tak zostalo?

Gość boy88
chcesz to ja cie wyrucham pajacu

Gość tpotpjhjh
jesteś bardzo ładna...ale coś czuję że bardzo próżna i w ten sposób chcesz żebyśmy Ci kadzili i gadali jaka piekna jesteś... Jersteś ładna ale pmaiętajk to nei wszytsko w życiu - jesteś młoda - rozwijaj się, ucz, rób cos pożytecznego... miej riozmaite zainteresowania żeby nei być tylko ładną pustą lalka...

Gość Stanio
Nie przejmuj się tymi idiotami co Cię tak krytykują, bo zawsze w internecie znajdą się debile i popaprańcy. Jesteś naprawdę seksowną laseczką. Pozrawiam.

Gość 69ania699
SRAM NA WAS WSZYSTKICH PO KOLEI