Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurczę

Rozstaliśmy się, a on dzwoni i zadaje najgłupsze pytanie jakie może...

Polecane posty

Co tam słychać u ciebie? a mi opowiada jkieś durne historyjki co tam u niego w pracy słychać... Dziś powiedziałam mu aby dał mi o sobie zapomnieć i więcej nie dzwonił. Pacan jeden, a decyzję o rozstaniu podjął on

Skoro tak Cię to denerwuje po usłyszeniu jego głosu w słuchawce, odkładaj ją" na widełki".;) Nie musisz udawać, że nie chcesz z nim rozmawiać. Wystarczy zadecydować czego chcesz 🖐️

chcę z nim rozmawiać, chcę wiedzieć co u niego, chcę słyszeć jego głos, ale nie mogę dla siebie samej :(

Gość
Przynajmniej masz kabaret ;) Chociaż chyba z deka żałosny.

Gość kysz kysz ....................
czasami faceci niektorzy tak maja, ze mysla jak pogadaja normalnie to bedzie po staremu:P jak nie potrafi to mu pomorz :P

no kabaret jak kabaret albo cipka z niego co sie boi prosto z mostu powiedziec o co chodzi albo jakis czubek ;)

kabaret tyle, że mi nie do śmiehu :( a do płaczu, przecież sam chciał się rozstać, myślał, że co? teraz na kawę i ciastka się będziemy umawiać? faceci są.....

Gość uje sie nie kreskuje
mam identyczna sytuacje. i nie mam nastu lat i nie był to kilkumiesieczny "zwiazek". Faceci sa rozjebani i juz.

Gość
Może to tylko durny sposób na przeprosiny w stylu udawajmy, ze nic się nie stało, a ja będę "miły" (ja z reguły takich ludzi na kopach wyrzucam za drzwi :o ). Może wpraszanie się na pozycję fucking frienda póki nie znajdzie czegoś nowego do jebania. W każdym razie radzę zastosować terapię opisaną w nawiasie. Nawrzucasz mu, rozgrzejesz się, a aura ciągle chłodnawa :P ... Osobiście uważam, że zerwanie to odcięcie ex z przydatkami (jego przyjaciółmi, znajomymi, rodziną, psem - nie trzeba udawać, że się nie zna; zwykłe "cześć" na ulicy starcza)

ja nastu też już nie mam... niestety czekam tylko ąż zacznie opowiadać że mu jakąś w oko wpadła, coś czuję, że może być do tego zdolny..... a miałam go za ineligentnego faceta

Gość ale wy niekumate czasami
jestescie. Gość dzwoni bo fakt ze sie rozstaliscie dla przecietnego faceta wcale nie oznacza, ze macie zupelnie nie rozmawiac... Mezczyzni po prostu troche sie od was roznia, nie widza wszystkiego jedynie w czerni i bieli...

Gość
Nie wiem, po co w ogóle sobie czas marnujesz. Nie jest częścią twojego zycia, czas jest cenny, chce gadać niech Ci buli - stawkę 50 zł/h uważam za całkiem uczciwą. Siostrę Teresę zgrywasz? Religia na głowę zaszkodziła? :P

ha kazdemu miesza sie w glowie zasem;) spytaj po co dzwoni i tyle i skwituj, badz mezczyzna Ty ;)

wersja oficjalna - mam nadzieję, że po tym jak na niego nawrzeszczałam dziś więcej nie zadzwoni a teraz wersja nieoficjalna - mam nadzieję, że zadzwoni i powie, że KOCHA ale ja idiotka jestem :( :( :(

do ale wy niekumate ..... no to ja nie wiem, ale zazwyczaj jak facet ma jaja i jest "normalny" to sie nie bawi w takie ceregiele, szkda zachodu...toz to jakis patafian :)

Gość tiatiatia
też to przerabiałam, zaczęło się od telefonów z najdurniejszymi pytaniami, potem "chodź na piwo bo akurat nie mam co robić", a potem "błagam, wróć do mnie". Tylko że u mnie to ja zostawiłam i wcale nie był pacanem. Liczysz jednak na powrót czy chcesz się ostatecznie odciąć, ale nie potrafisz? Jeśli to drugie to nie pozwalaj sobie na rozmowe z nim, będzie bardziej bolało ale krócej. Powodzenia.

Gość kapselski
A mnie bardzo się podoba najnowsza piosenka Beaty Kozidrak i polecam aby wszystkie kobiety posłuchały bardzo mądrego i życiowego tekstu w wykonaniu Beaty , te słowa , jakoś tak to idzie : - ale byłam głupia, że nie wierzyłam jego słowom i teraz sama jestem i pustkę czuję , to chyba taki tekst do kobiecych łez , polecam posłuchać , często w Radiu RMF grają ten kawałek :)

Gość apostoł mądrze gada
nie wiem co o tym myśleć :o

Gość
kurczę => Arafat powiedział, że "siłą naszego narodu są macice naszych kobiet". Jak nie głową; rusz macicą: chcesz spłodzić idiotę, dziecko idioty? :P rany julek, jak się cieszę, że stąd wypierdalam. Biorąc pod uwagę jakiego debila wybiere przeciętna Polka strach pomyśleć, jak będzie za 20 lat wyglądać pula genetyczna tego narodu :o. Nie chce żeby moje dziecko miało wybór tylko wśród tumanów. P.S.Skurwysyni, brutale, cwaniaki - wszystko ujdzie (naród nam pizdowacieje), ale idiotom, bez jaj, godności i obycia trzeba powiedzieć stanowcze NIE

Gość apostoł mądrze gada
od razu lepiej :D

Gość asdfds
jezu gluia jestes i tyle.... to zagadaj do niego sama i po sprawie...