Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie...

jak dorobic sobie siedzac z dzieckiem w domu????

Polecane posty

Ja proponuje zajęcie np. dla młodych mam, kogoś kto ma po prostu dużo czasu, bądź chce zająć się czymś co w perspektywie czasu da coraz większe zyski. Najłatwiej będzie obecnym już konsultantom firmy Avon, Oriflame i innych. Teraz zamiast jednego katalogu dasz klientom dwa, które nie konkurują ze ofertą produktów. Jednak inne osoby również łatwo rozwiną swój mały biznes bo firma jest młoda, ceny produktów bardzo przystępne a firma daje mocne wsparcie przy każdej wątpliwości. Decydując się otrzymujesz ode mnie poradnik jak to wszystko działa, jak budować swoją grupę, jak dobrze prezentować ofertę. Stały kontakt ze mną i moją liderką. - Oszczędzasz kupując dla siebie bez 30% marży. - Zarabiasz polecając produkty swoim znajomym. - Budujesz swoją firmę zapraszając do współpracy inne osoby tworzysz swoją strukturę sprzedaży. ( tutaj pełne wsparcie z mojej strony i mojej liderki) W marcu wpisowae tylko 1zł. Dodatkowo prezenty : Migdałowy balsam do mycia naczyń za 10 gr, Trzyczęściowy zestaw do ucierania za 1zł (przy zamówieniu za 100 punktów). Za każdego nowego przedstawiciela który jeszcze w marcu zrobi zamówienie za 100 punktów elektroniczna waga kuchenna za 4.99zł. Katalog produktów Betterware ukazuje się co miesiąc. W każdym katalogu znajdziesz kilkadziesiąt nowości i mnóstwo promocji. W naszej ofercie znajdziesz produkty: DO KUCHNI DO SPRZĄTANIA DO GARDEROBY DO PIELĘGNACJI CIAŁA DO DOMU I OGRODU Samych zarobków nie da się przewidzieć, zależy od ilości poświęconego czasu na początku. Później interes robi się sam. Trzeba rozprowadzić jedynie katalogi. Najważniejsze dobre nastawienie Miejsce zamieszkania w tym wypadku nieistotne. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt miluk1@op.pl Karolina Jestem również konsultantką Avon, zainteresowanych współpracą z tą firmą zapraszam również do mnie. Jestem z okolic Katowic.

Gość bobasskowa
Zapraszam do sprawdzonego programu, nie trzeba tu wkladu wlasnego, wystarczy miec internet i zalogowac sie na stronie, do ktorej podaje linka. Praca polega na klikaniu w platne reklamy. 1 grosz za kazda reklame, codziennie po kilkanascie reklam, a nawet wiecej, niby nie sa to duze zarobki, ale za to realne, a wyplata na konto juz od 30 zl, wiec przy regularnym korzystaniu uzbiera sie dosc szybko. No i nie musisz miec na poczatek nic poza adresem mailowym do rejestracji :)http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=bobaski

Jestem mamą 2 dzieci.Jeden chłopczyk ma 2 latka a drugi 6.Siedzę w domku i nie pracuję.Zajmuję się sprzedażą bezpośrednią na której nic nie tracę a ciąglę zyskuję.Jestem konsultantką AVON jednak od jakiegoś czasu jestem Liderką PAESE dawnej Euphory.Mają tam lepsze warunki,bo Liderem zostaje się od 3 osób,upust jest stały 35%,zestawy kosmetyków do prezentacji w bardzo atrakcyjnych cenach,otrzymywanie informacji o promocjach, nowościach,bezpłatna dostawa kurierska w ciągu 48h (przy zamówieniu powyżej 100zł.).Nie ma terminów zamówień,a żeby przesyłką była przesłana za darmo wystarczy zrobić zamówienie za 100 punktów klubowych. zainteresowane osoby proszę o kontakt ampaesecosmetics9 0@gmail.com tel 667338206 Mogę również zapisać zainteresowane mamy do firmy Betterwere.Bardzo dobrze sprzedające się art.gosp domowego.Dzięki zapisaniu się do Klubu zdobędziesz nieograniczone mozliwości: -zysk natychmiastowy 30% -rabaty grupowe do 15% -premie -możliwość awansu zawodowego i społecznego. W MARCU 0 zł ZA ZAPISANIE SIĘ. DROGIE MAMY NIC NIE TRACICIE ZAPISUJĄC SIĘ,JA NAPRAWDĘ DORABIAM NA TYCH 2 FIRMACH,PRACUJĘ KIEDY CHCĘ I KIEDY MOGĘ. PROSZĘ PISAĆ

Gość paese
Witam:) Mam do zaoferowania przyjemną pracę Ambasadorki marki Paese. (działa na zasadzie katalogów podobnie jak Avon czy Oriflame). Procę można traktować jako dorywczą, lub zaangażować się na stałe, ewentualnie być w Klubie by mieć tańsze kosmetyki tylko dla siebie . Gwarantowane zarobki to 35% od sprzedaży .Swoją działalność prowadzisz, gdzie chcesz i kiedy masz na to ochotę. Jako wyróżniający się Członek Klubu zyskujesz dodatkowe możliwości zarabiania z tytułu specjalnych programów motywacyjnych. Nie masz obowiązku sprzedaży kosmetyków za minimalną kwotę nie musisz zamawiać produktów koniecznie co miesiąc jak to bywa w innych firmach:) Zapraszam do współpracy osoby komunikatywne, odpowiedzialne. Może to być praca dodatkowa, lub całkowite zaangażowanie się w rozbudowę własnego biznesu. Co zyskujesz?? policzmy...kupujesz produkty w sklepie płacisz: 155,30 zł, w Klubie Paese rabat na produkty wynosi 35 %. Jako członek Klubu Paese zapłacisz za te produkty 100,95 zł. Twój zysk bezpośredni to 54,35 zł ! Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i wątpliwości jak i pomogę w stawianiu pierwszych kroków w fimie. Twój zysk to 35-50% Nie ma wpisowego,po rejestracji przesyłam pocztą wniosek oraz katalog zeby można było zacząć pracować. Zapraszam do współpracy, naszych konsultantów jest zaledwie garstka w całym kraju. Nie ma konkurencji jak w Avon-ie czy innych firmach. Jest teraz odpowiedni czas by pokazać katalog znajomym i zyskać sobie klientów. Mamy bardzo dobre produkty a przystepnych cenach. Mnóstwo promocji dla naszych konsultantów Wiele lat byłam konsultantką innej firmy kosmetycznej i moim zdaniem kosmetyki Paese są dobrej jakości w przystępnych cenach. Zamówienie składam kiedy mam potrzebę, przesyłka za zamowienie powyżej 100zł w cenach konsultanta - gratis Do rejestracji potrzebuję: imię i nazwisko, adres zamieszkania, pesel, numer dowodu, numer telefonu. Wszystkie potrzebne materiały do pracy mogę wysłać pocztą.

Gość paese
WIĘCEJ INFORMACJI PRZEŚLE OSOBIE ZAINTERESOWANEJ NA MAILA Zachęcam do kontaktu ze mna KONTAKT: http://kosmetykipaese.com.pl Karolina@kosmetykipaese.com.pl gg:34915375 Pozdrawiam Karolina

Serdecznie zapraszam osoby z Poznania (i nie tylko) do zostania konsultantką Oriflame! Zamawiaj taniej kosmetyki dla siebie, rodziny znajomych lub sprzedawaj po cenach katalogowych i zarabiaj. Bycie konsultantką można traktować jako zajęcie dodatkowe lub stały zarobek. Jestem mamą 2 letniej dziewczynki, mam stałą pracę, a bycie konsultantką daje mi możliwość zarobienia dodatkowych pieniędzy. Poza tym mam możliwość rozwoju osobistego i dużo satysfakcji. Nie mam zbyt wiele wolnego czasu, a w Oriflame wiele spraw można załatwić przez internet. Mój system pracy wygląda następująco: pokazuję katalog w pracy, znajomym i zbieram zamówienie, które składam przez Internet, a za kilka dni (najczęściej 2) kurier przywozi mi paczkę do domu. Proste i wygodne. Dodam, że nie ma określonej minimalnej kwoty zamówienia, ani przymusu zamawiania z każdego katalogu zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz. Na współpracę w Oriflame poświęcasz tyle czasu ile chcesz jesteś swoim własnym szefem, od Ciebie zależy ile zarobisz pieniędzy. Zapisz się już dziś i korzystaj z przywilejów jakie daje firma Oriflame! Stwórz własną grupę konsultantów zapisując kolejne osoby. Chętnie służę pomocą - odpowiem na wszystkie Twoje pytania i gwarantuję rzetelne prowadzenie na każdym etapie naszej współpracy. Serdecznie zapraszam!!! Aneta B. gg: 35532090 e-mail: neta1983@o2 🌼Aneta🌼 27 lat🌼 😍 21.07.2009 godz.17.28 Majka 😍 Moje Słoneczko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97e38e659894fb10.html 🌼Aneta🌼 27 lat🌼 😍 21.07.2009 godz.17.28 Majka 😍 Moje Słoneczko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97e38e659894fb10.html

Gość paese!!!
Witam:) Mam do zaoferowania przyjemną pracę Ambasadorki marki Paese. Nie trzeba inwestować ani złotówki, by zostać członkiem Klubu Paese. Swoją działalność prowadzisz, gdzie chcesz i kiedy masz na to ochotę. Jako wyróżniający się Członek Klubu zyskujesz dodatkowe możliwości zarabiania z tytułu specjalnych programów motywacyjnych. Nie masz obowiązku sprzedaży kosmetyków za minimalną kwotę nie musisz zamawiać produkrów koniecznie co miesiąc jak to bywa w innych firmach:) Zapraszam do współpracy osoby komunikatywne, odpowiedzialne. Może to być praca dodatkowa, lub całkowite zaangażowanie się w rozbudowę własnego biznesu. Zapewniam pomoc i współpracę. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i wątpliwości jak i pomogę w stawianiu pierwszych kroków w firmie. Kosmetyki są na prawdę dobrej jakości i w dobrych cenach. Co zyskujesz?? policzmy...kupujesz pprodukty w sklepie płacisz: 155,30 zł, w Klubie Paese rabat na produkty wynosi 35 %. Jako członek Klubu Paese zapłacisz za te produkty 100,95 zł. Twój zysk bezpośredni to 54,35 zł ! Nie ma wpisowego,po rejestracji przesyłam pocztą wniosek oraz katalog zeby można było zacząć pracować. PROSZĘ NIE WYSYŁAĆ CV KONTAKT: http://kosmetykipaese.com.pl (po lewej stronie sa wszystkie niezbędne informacje) http://kosmetykipaese.com.pl/ambasador-formularz.php gg:34915375 Pozdrawiam Karolina

Gość Konsultant/ka Avon
Lubisz Kosmetyki? Chcesz kupować je dużo taniej? Chcesz być niezależna finansowo oraz dostawać mnóstwo prezentów? Jeśli tak Już dziś dołącz do Avon! Przeżyj życie na własnych warunkach. Jeżeli chcesz rozpocząć karierę, ułatwię Ci prowadzenie własnego biznesu, ale także zmianę stylu życia. Kiedy zostaniesz Konsultantką AVON-u, staniesz się swoim własnym Szefem. Sama ustalisz cele rozwojowe i finansowe, a ich realizacja zależeć będzie jedynie od Twojej energii i entuzjazmu. Możesz skorzystać ze sprawdzonej ścieżki rozwoju, która daje satysfakcję milionom kobiet na całym świecie. AVON oferuje Ci niezależność finansową i nieograniczone możliwości zarobkowe. Nie ma limitów dla Twojego indywidualnego rozwoju. Korzyści dla Ciebie : - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU JEST NICZYM NIEOGRANICZONA! PREZENTY: W najnowszym Katalogu rozpoczyna się nowy program prezentowy-(szczegóły na e-mail). W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań lub jeśli już jesteś pewna i chcesz dołączyć do Avon - podaję kontakt: avonpraca@op.pl Po podpisaniu umowy zawsze możesz liczyć na moją pomoc ! Na e-maile odpowiadam codziennie.