Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurnikovaaa

co o tym sądzicie ????

Polecane posty

Gość kurnikovaaa

uprawialam petting z chlopakiem bylismy nago , nasienie bylo w okolicach pochwy, boje sie ze moglo dojsc do zaplodnienia, 10 dni po tym robilam test i wyszedl negatyw, to byl dzien spodziewanej miesiaczki , a dzien pozniej dostalam silne bóle brzucha i okres, czy moge byc w ciazy??????? piszcie cos

Gość jestes w cianz

Gość głupia
ile ty masz lat dziecko .....?

Gość głupia
ah- no to ja , bo ten problem spac mi niedaje

Gość torbielka
ty k u r e w k o j e b a n a

Gość torbielka
iludfnhdvhrnvjdfkvnhdhjdhnjff54kjbkljtdrkbdnrjdkrv5444784743893498734983498enjvekrvh dnlvndvkldhndsvhdnfdfjmfjdfdjh854854895478978908568704084608

Dziewczyno..ja tez trace powoli juz do ciebie nerwy.. powiedz mi czemu nie uwierzysz nam i chlopakowi na slowo.. w ciazy nie jestes..piszac tu i czytajac inne fora( bo mysle ze lwasnei tak robisz) nakrecasz sie.. wmawiasz ciaze ktora nie istnieje! Mowie ci po raz ostatni ! W CIAZY NIE JESTES bo: TO BYL PETING! ZROBILAS TEST WYNIK-NEGATYWNY! DOSTALAS MIESIACZKE ! To sa dowody na to ze ciazy nie ma gdybys byla w ciazy to : MSUAILBY BYC PELNY STOSUNEK..NAJLEPEIJ W DNIACH PLODNYCH! WYNIK TESTY BYLBY PZOTYWNY( 2 DUZE CZEROWNE KRECHY)! NIE MIALABYS MIESIACZKI!( gdybys byla w ciazy i wystapilaby mieisaczka"normalna" miesiaczka to oznaczalo by poronienie!) Tyle mam do powiedzenia nat en temat.. i nie nakrecaj sie juz bo ci wyjdzie to zle na zdorwie.. spij dobrze

Gość torbielka
-jesteś w ciąży - nie jesteś w ciąży *właściwe podkreślić

Gość torbielka
a te KRWAWIENIAo których ciągle PIEPRZYSZ to w czasie ciąży są przecież mniejsze niz okres!!!!!!!!!! to są tylko takie plamienia!!!!!!!!!!!

Gość torbielka
a bóle w czasie sikania oznaczają że przeziębiłaś se pęcherz albo np. zakaziłaś bakterią w czasie robienia testu ciążowego

Gość torbielka
nie no przestala tutaj pisac czyli za chwile założy nowy topik!!!!!!!!!

W ciazy..u 90% kobiet ..zanika miesiaczka..nie wystepuja nawet plamienia.. A te 10% kobiet..to kobiety ktore nie maja "normalniej"kilkudniowej mieisacki..tylko brazowe ..lub jakiec ciemnoczerowne wrecz bordowe plamienie ktore trwa zlaedwie 1-2 dni..sa bardzo slabiutke.. nie towarzysza im bole przedmiesiackzowe.. od razu widac ze nie jest to normalna miesiaczka.. (JAK COS ZLE NAPSIAALM PROSZE MNIE POPRAWIC) kobieto! ty masz miesiaczke.. wiec w ciazy nie jestes !! zrozum i juz ..idz spac..rozumiem cie..ale wszyscy mowia ci ze w ciazy nie jestes.. moze za kilka lat.. ;)

Gość azazellaooooooooooooo
ten durny topik byl wczoraj

dziewczyno Ty się zamęczysz... Kiedy Ty zrozumiesz, że nie jesteś w ciąży... Za 9 miesięcy?

Gość torbielka
a ta kobieta która aż do porodu nie wiedziała że jest w ciąży to po pierwsze dlatego nic nie zauważyła bo to było jej kolejne dziecko, a po drugie była gruba przed ciążą

Gość torbielka
dziewczyny ona ma taka wiedze na te tematy, że pewnie uważa między innymi ze przy okresie nie wolno się myć ;-)

Gość torbielka
wszystkie dziełchy martwią się jak im sie okres spóźnia a ta co robi................. śmiech na sali