Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ańdzioł

dowód zdrady ?

Polecane posty

Gość ańdzioł

mam problem jestem z kimś od kilku lat wydawało mi się iż jest nam razem dobrze jednak ostatnio znalazłam w intymnej sytuacji damski długi włos... nie śmiejcie się proszę ale wszystkiego mi się odechciało , pierwsza myśl zdrada, on się głupio tłumaczył że nie wie skąd ten włos...czuje się z tym strasznie, dlatego chciałabym aby inni wyrazili obiektywnie swoje zdanie, bo potrzebuje porady i pewnie jestem naiwna a on twierdzi że mnie kocha

Gość
Czym się różni damski długi włos, od męskiego długiego włosa? :>

Gość ja też chcęęę
:D

Gość ańdzioł
tym że ja mam króciutkie brązowe włosy on jasne a ten był długi i farbowany na kasztan .

Gość iuyghjkhg
to tylko włos, one się przyczepiają do wszystkiego. Ja znajdowałam włosy mojej koleżanki na udach mojego chłopaka i nie z powodu zdrady, najdowałam je również na sobie, a jej chłopak mówił że jak do niego przyjeżdza to są w całym domu. Były tak idoczne bo były długie. Nie martw się tak i nie doszukuj niczego na siłe

Gość
Mało przekonywujące. Jestem szatynem (w dodatku golę się na zero), brat pióratym blondynem, witamy się miśkiem. Efekt? Sporo blond kudłów na mojej bluzie. Ale szukaj dalej. Może znajdziesz. Przypomina mi się książka "Misery" Kinga. Kto czytał, ten wie do czego piję :P

Gość ańdzioł
ale facet mieszka tylko z ojcem i bratem a oni są łysi.

Gość
Rozumiem, że z domu nie wychodzi? Kumpli nie ma? Kudeł może się w knajpie przykleić. Jak dla mnie robisz z igły widły.

Gość pozwol mi byc tym kim chce
a gdzie tego wlosa znalzlas?

Gość ańdzioł
i co mam uwierzyć że przy kumplach chodzi nago? bo włos znalazłam w sytuacji bardzo intymnej , a pora roku jakoś nie zachęca do letnich strojów.

Gość
Tzn. co? W majtkach go miał?

Gość ańdzioł
ale mi wstyd , tak.

Gość nmjiuoyjh
No to mu panienka loda robiła, jak nic.

Gość pozwol mi byc tym kim chce
mi sie by to bardzo nie podobalo. rozmawialas z nim o tym?

Gość
Nie będę wymyślał skąd i dlaczego, ale mimo wszystko poważna kwestia, poważne oskarżenie. Jeśli to tylko ten dowód to trochę zbyt miałkie, jak na uzasadnienie decyzji o rozstaniu. Ale jak Ci to wystarcza...

Gość ańdzioł
właśnie tego się obawiam, dla mnie to szok, kurcze naiwna jestem.

Gość taa jakbys nie znalazła włosa
to miałabys pretensje,że nawet łysym babom nie daje spokoju:O

Gość nmjiuoyjh
No sorry kochani, ale damski włos w gaciach faceta to nie przelewki. I jak niby miał się tam wziąć? Witał się z farbowanym na kasztanowo bratem jak apostoł nienawiści, w dodatku topless i na kolanach???

Gość ańdzioł
mi sie to też bardzo nie podoba, pokazałam mu ten włos a on się tłumaczył jak głupek że to nie włos , jak mu powiedziałam że by nie zaprzeczał to przyzał że to faktycznie włos ale on nie wie skąd się tam wzioł , oczywiście z seksu nici jak wróciłam do domu to przysłał mi smsa że mnie kocha, ale ja już w to nie wierze.

Gość ja jeebiie
ańdzioł mi sie to też bardzo nie podoba, pokazałam mu ten włos a on się tłumaczył jak głupek że to nie włos , jak mu powiedziałam że by nie zaprzeczał to przyzał że to faktycznie włos ale on nie wie skąd się tam wzioł , oczywiście z seksu nici jak wróciłam do domu to przysłał mi smsa że mnie kocha, ale ja już w to nie wierze. to go wyypieerdool na chuuj mnozysz i cos kombinujesz. Ja pieerdole ale masz problem moze jestes chuujowa w łózku, moze jak robisz gale to zabkujesz a facet potrzebuje dobrego seksu. Kuurwa dzieci w Afganistanie gloduja a ty tu piszesz o wlosach w gaciech. Brak słów 🖐️

mysle,ze tez bym zareagowała.Czy zachowywał sie inaczej niz zwykle przy jakis nie porozumieniach??jestescie pare lat ze soba to pewnie potrafisz rozgryzc jego grymasy na twarzy jak rozmawiacie o tej sytuacji

Gość bezeduryyy
Kuurwa dzieci w Afganistanie gloduja a ty tu piszesz o wlosach w gaciech. Tyle, że te dzieci w Afganistanie to nie są jej - więc ją one gówno obchodzą. A włos był i to niezaprzeczalnie w gaciach jej faceta.