Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --0012--

Jakie to sa herbaty ziołowe, i czy piecie ich jest zdrowe?

Polecane posty

Gość --0012--

bo wiem ze zioła to sa na jakies choroby, a jesli jest sie zdrowym to nie zaszkodzi pic ziołowych herbat?

Gość --0012--

Gość Herbatka z pokrzywy
polecana na wiosnę. Wzmocni i nie zaszkodzi jak wypijesz od czasu do czasu.

zależy o jakich herbatkach mówisz są zioła, które najlepiej pić tylko przy dolegliwościach, a są takie, które można pić na co dzień do takich bezpiecznych należą: pokrzywa, rumianek, melisa, mieszanki wzmacniające, bratek, mięta (nie należy pić w zimie), herbatki owocowe

Gość --0012--

Gość zioła można pić
ale tylko przez okres dwóch, trzech tygodni, jeśli pijemy je codziennie. I dotyczy to wszystkich ziół, w każdej książce o właściwościach ziół mozna to przeczytać.

Gość do lili11

Gość mattituuu
a herbata ze skrzypu? wiem ze pijac ja codziennie musze brac wit B. ale czy ona cos daje oprocz tego ze jest moczopedna??

Gość gość
Dla zainteresowanych (mam nadzieję, że jacyś tu jeszcze trafia ;)): www.nazdrowiesposob.com/category/herbaty-ziolowe/

Gość gość2
Ziołowe herbatki są jak najbardziej zdrowe,pod warunkiem,że stosuje się je z umiarem.Do bezpiecznych, z tego co mi wiadomo są te z rumianku,pokrzywy,kopru. Z reguły na opakowaniu jest napisane jakie ilości można spożywać. Polecam też herbatkę bio energia z darów natury można kupić na http://biozdrowie24.pl/herbatakawakakao-c-15.html

Gość gość
Ja piję sporo ziołowych herbat. Rumianek naprzemiennie z lipą, pokrzywę naprzemiennie ze skrzypem, krwawnik w czasie miesiączki, mięta w upały z cytryną jako mrożona herbata. Z melisą się nie polubiłyśmy.