Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy przed okresem

Czy przed okresem jest szansa aby zajsc w ciaze??

Polecane posty

Gość czy przed okresem

Mam dosc regularne miesiaczki, wczoraj kochalam sie bez zabezpieczenia, do konca. Dzis albo jutro powinnam dostac okres.. Jest szansa ze zajde w ciaze??;(

jeśli wszystko masz regularne to szanse na zajście w ciąże są minimalne lub nawet zerowe, bo już dawno była owulacja :)

jeśli wszystko masz regularne to szanse na zajście w ciąże są minimalne lub nawet zerowe, bo już dawno była owulacja :)

Gość czy przed okresem
MEa Ty mi zawsze pomozesz;) Tak wogole to kolezanka z Sosnowca..;) kiedys pisalysmy o nerwicy;)

Gość czy przed okresem
heh;) kurde a nie lepiej jechac po Postinor?kurde pierwszy raz mi sie to zdarzylo.. tak sie boje:( powinnam dostac dzis albo jutro okres... dzwonilam do przychodni ale ginekologa dzis nie ma.. znasz moze jakiegos prywatnego ktory przyjmuje w sobote ? Co robic;(

Gość zuzi23
Ja miałam okres jak w zegarku. Kochałam sie z moim M dzień przed planowaną miesiączką ... no i się nie pojawiła. Urodziłam córeczkę. Lekarz mi powiedział, że widocznie mi się owulacja przesunęła o 2 tygodnie.

hmmm... takiego co przyjmuje w sobotę nie znam, ale jakby była jakaś naprawde awaryjna sytuacja to chyba można do szpitala podjechać myślę jednak, że nie masz się czym przejmować :) przy w miarę regularnych cyklach nie powinno być jakiejśc anomalii typu znaczne przesunięcie owulacji spokojnie poczekaj do okresu :)

Gość kasienkaaaaasssss
ja milion razy kochalam sie przed okresem bez zabezpieczenia i nic... takze nie ma co panikowac:)

Gość martinez sanchez
nie boj sie i daruj sobie postinor

Gość jesteście nieodpowiedzialne
nie chcecie zajść w ciążę a bzykacie się bez zabezpieczenia licząc na szczęście...tak trudno wam się zabezpieczyć i nie schizować później?...ja jestem mężatką i na razie nie chcę mieć dziecka to nigdy się nie kocham bez zabezpieczenia...

Gość czy przed okresem
dzieki Mea🌼 sprobuje dzis ok 15 jechac do przychodni.. moze lekarz rodzinny mi przepisze..

jeśli bardzo chcesz ten postinor (choć uważam, że nie ma sensu) to nie mów, że kochałaś się bez zabezpieczenia tylko powiedz, że prezerwatywa pękła

Gość czy przed okresem
tak zrobie;) wole wziac..bo stres starszny,Nigdy nic nie wiadomo. ;(

Gość czy przed okresem
no i wlasnie dostalam okres.. Teraz mysle czy jest sens isc po Postinor. Jak myslicie?

Gość piszcie prosze
mam czas do poniedzialku, wieczora aby wziac Postinor. Waham sie;(

Gość masakra P
nie ma szans, bo zbyt mało czasu zapłodniona komórka miałaby na wędrówkę i zagnieżdżenie, poza tym owulacja jest mniej więcej 14 dni przed okresem, więc to prosta matematyka

wiesz co... jak się masz cały czas denerwować czy jesteś w ciąży to może weź... Chociaż szanse na ciążę są na prawdę znikome...

Gość piszcie prosze
jednak jutro jade po postinor.. mam dosc stresowania sie. Bede miala nauczke na przyszlosc;) Czy lekarz w szpitalu (nie ginekolog) wypisze mi recepte??

błagam :o skoro kochałaś się tuż przed okresem i dziś dostałaś okres to znaczy, że owulację miałaś o czasie i nie jesteś w ciąży nie ma takiej opcji zaufaj mi :)

Gość piszcie prosze
Mea niby tak. Ale boże umieram ze strachu. On skonczyl WE MNIE. A jak ja czytam wypowiedzi ze laski biora postinor przy peetingu, albo przy nie skonczeniu w srodku to jak tu nie panikowac skoro on skonczyl we mnie??? Mea jak myslisz bedzie mial juro jakis ginekolog dyzur w sosnowcu? Musze jechac i chociaz sie uspokoic...

Gość ok Mea
Postaram sie uspokoic.. ale u mnie to jest ze co zmieniam zdanie raz mysle"jest ok!" a za chwile"musze wziac postinor". Teraz niby jestem uspokojona. Ale czy jajeczkowanie nie zdarza sie przed okresem?

Gość mattituuu
nie panikuj bo nie masz czym. ja tez tak robie dzien przed okresem do konca

Gość ok Mea
uFff ale czytalam ze kilka kobiet zaszlo w ciaze tuz przed okresem:( to mnie zalamalo. Takze nie jechac...? Moze macie racje. Kurde ale panikara ze mnie.

Gość mattituuu
zdarzaja sie przypadki ze nawet biorac tabsy zachodza w ciaze:p masz regularne okresy dostalas okres wiec sie nie martw

Gość ok Mea
ok dziekuje🌼. Kurde zawsze bylam taka rozsadna, odpowiedzialna a tu ciach i w jeden dzien zaczelam myslec PO. Szkoda ze czasu nie mozna cofnac. Mam nadzieje ze sie nie mylicie i nie ma szans na ciąze:(

kurde :P bo pojade do ciebie (a daleko nie mam) i ci ciążę z głowy wybiję :) p.s. ja właśnie czekam na okres i mam wielką nadzieję, że nie przyjdzie