Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna niunia z pomorza

Ogłaszam casting na faceta dla mnie - przyjmuje zapisy tu na kafeterii

Polecane posty

Gość Kurcze jeśli ty masz
takie wymagania to ja muszę swoje jeszcze bardziej zwiększyć bo wychodiz na to, że za nisko sie cenię! :p

Gość asdfg
cos wieloryb sie nie odzywa, pewnie wcina hamburgera i popija cola

Gość nie rozumiem niektorych osob
a szczegolnie kobiet panowie tu wypowiadajacy pisza ze wygląd jest ok, ale nie spełniają wymagan a Wy Kobietki od razu wyzywacie dziewczynę od wielorybow i grubasek :O Czy taka dziewczyna . chociaz tak do konca nie widac jaką ma posture nie moze miec wymagan w stosunku do płci przeciwnej ? Czy tylko lalkowate chude wrecz szkieletory a farbowanymi blond włosami i duzym cycem mają prawo stawiac wymagania?? !!! Załoze się , ze dzioewczyna jest szczera, otwarta, miła bardziej o tych lasek szczuplejszych ;) Poza tym wcale nie jest brzydka ;) Widac radosc i chęc zycia z jej oczu ;) Taka dziewczyna potrafi dac wiecej ciepła facetowi niz panienka dla ktorej liczy się tylko wygląd i zainteresowanie płcią przeciwną. Wiecej luzu dziewczyny!!! Dajcie jej szansę i pozwolcie wypowiadac się Panom !!!!

Gość SZANELKA26
Ja nie mówie ze jet brzydka. Tylko ciezko bedzie znależc jej faceta który bedzie spełniał wszystkie te jej wymagania o których tu pisz.

Gość asdfg
a moim zdaniem to wredny spaslak ze swinskim ryjkiem i nikt mnie nie przekona ze jest ladna

Gość ale facet ktory
spelnia te wymagania szuka zgrabnej laluni z big cycem

Gość SZANELKA26
Niestety takie życie. Facet jak ma kase jest przystojny i tak dalej to zazwyczaj szukaja tych laleczek barbi. I dla takiego faceta niestety czesto jest tak że wyglad liczy sie bardzo

Gość do tej asdfg
Wiesz co po tWOICH chamskich wypowiedziach wnioskuje że jestes niedowartosciowanym wieszakiem, bez cycka i kaszalocim usposobieniu... Idź sobie porób zdjecia i razem z męzusiem oglądajcie je i dochodźcie do współnego orgazmu. . .

Gość do tej asdfg
tak sie wkurzylam,ze az sie posralam w gacie cieplym stolcem :(

Gość asdfg
dla twojej wiadomosci, jestem wysoką szczupłą dziewczyną z piersiami DD o których ty możesz sobie tylko pomarzyć więc jak widzisz nie udało ci sie mnie obrazić :-p a autorka to na prawde spasiona świnia

Gość fgh56
ciekawe kim jest ta dziewczyna na której się mścisz pokazując jej zdjęcia, autorko

Gość ona18latek
do tych co twierdza ze sa takie piekne i sie chwala swoimi autami:ja rozumiem ze moze jestyescie ladne,ja rowniez za brzydka sie nie uwazam.ale tekstu w stylu"ja mam zgrabniejsze nogi" czy "ja mam wieksze cycki" przechwalanie sie ktora jest ladniejsza to dziecinada i to tylko pokazuje jakie macie puste glowki i jakimi jestescie idiotkami:):):)

No jak dla mnie wymagania naprawde ma dziewczyna duze. I tu pytanie, czy potrafi zaoferowac tyle samo w zamian. A ze szuka przystojnego, dobrze zbudowanego, to to samo powinna reprezentowac swoja osoba. I tu pytanie czy reprezentuje.

Gość ona18latek
Turquoise masz racje:) jak sie ma wymagania od kogos to samo trzeba oferowac

Aha i skoro dziewczyna szuka takiego faceta na necie, to znaczy, ze w realu jakos ciezko bylo. Dlaczego? Jesli ktos prowadzi casting, to chyba dlatego, ze kandydatom powinno zalezec, bo jest o co walczyc. Autorko, dlaczego w realu Ci sie nie udalo takiego znalezc? Myslisz, ze na kafe bedzie?

Gość czemu duze wymagania
przecież to takie minimum, zeby sie zainteresowac facetem.

Gość asdfg
ale gdzie jest spaslak???????juz znalazla sobie ksiecia z bajuchy???

Gość żałosna jesteś

Gość Wooooow
jestem takim facetem,jakiego szukasz, ale sorry, czy to jest jakis zart???hmm..nie chce cie obrazac, ale nie jestes atrakcyjna kobieta

Gość no jasneee
a dla mnie minimum to laska 170/55 ładna zgrabna długie włosy tyłek ala J.Lo duze jędrne cycki piekne oczy wcięcie w talii opalona najlepiej fajna i bogata:O a poza tym to i tak prowokacja:P

Gość
To chyba jakaś kpina? Brak samokrytyki na całej linii A juz napewno jeśli idzie o wygląd. Zakładając, że to nie prowokacja oczywiście. Mało kto udostępnia swoją gębę na necie, ZWŁASZCZA jęśli (bądźmy szczerzy) kiepsko wygląda.

Gość starsza VX
mo ja jestem parę lat starsza i się dowartościowałam, bo porównując niezła ze mnie jeszcze laska a wymagania też mam mniej wyśrubowane, więc widzę, że nie musze się aż tak bardzo obawiać :-D

Gość SZANELKA26
widze ze brak kandydatów. Tego sie spodziewałam bo mało jest takich ideałów o jakim marzy autorka

Gość starsza VX
a tak serio, 100% prowokacja :-O

Gość łoooo matko
jakaś grubaśna jesteś, poliki masz jakieś takie pucułowate, łeeeee - nie jesteś w moim typie. zanim postawisz tak wysokie wymagania, napisz co Ty masz do zaoferowania i z może zrób coś ze sobą bo z takim wyglądem to niewiele zdziałasz

Ja jestem niezalezny finansowo, i to bardzo niezalezny, do tego przystojny, bardzo przystojny, ale ... psa mam, o ktorego sie troszcze. Potrzebuje teraz sprzataczki i kucharki a kogos, kto bedzie mnie traktowal jak pacholka.

Gość superancko....
super...gratulacje...nie ma to jak z kogos lacha drzec...

Gość calka_krzywoliniowa
Taki to tylko w Erze

Gość superancko....
chyba kamienia łupanego