forevergirl 0 Napisano Marzec 29, 2008 Faberlic to unikalna kosmetyka tlenowa nowej generacji, produkowana według technologii mikroemulsji, wnikająca do głębokich partii skóry i powodująca jej kapitalną odbudowę, usprawnia procesy zachodzące w skórze oraz powstrzymuje procesy starzeniowe. Zostan jej konsultantką Zalety współpracy: -WPISOWE - 0, 00 zł -RABAT -od 27% opustu bez względu na wysokość zamówienia -kupujesz to co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz -masz możliwość korzystania z dodatkowych rabatów, promocji itd. -czas realizacji zamówienia - do 72 godzin -zbierasz dodatkowe punkty (mozesz mieć nawet 53% upustu) -w mojej grupie conajmniej dwa razy na miesiąc gratisy -promocje tygodniowe dla konsultanta -odroczona platność -nie ma obowiązku skladania zamówień -paczki na powyżej 250zl dostarczane przez kuriera gratis Napisz do mnie wiecej informacji lub zadzwon katalog www.faberlicc.wizytowka.pl Pisząc do mnie otrzymasz wszystkie potrzebne materialy - Do współpracy zapraszam osoby z innych firm zajmujących się sprzedażą bezpośrednią --- Kontakt Ania nr tel 668 210 508 , gadu gadu 5225166 e maila: ania.fl@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach