Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytowywujaca

co to jest milosc?

Polecane posty

Gość zapytowywujaca

Czy to wieczne motylki w brzuchu? Jak one mijaja to po czym poznac ze sie odczuwa milosc? Czy sama chec przebywania z nim i to ze czuje sie z nim dobrze wystraczaja zeby stwierdzic ze kocham? Ale przy innych osobach tez czuje sie dobrze wiec skad mam wiedziec ze to milosc? Ze sie troszcze? Troszcze sie bo tak jestem zaprogramowana. Czy to sie jakos czuje? Gdzies cos boli, gdzies cos drzy? Jak to jest? Skad mam wiedziec czy kocham czy nie?

Gość hello everyone
wielu osób chciało to słowo sprecyzować ,jest wiele rodzajów miłości nie tylko do faceta

Gość zapytowywujaca
no bo sa takie momenty ze rozpywa sie w moim ciele takie cieplo kiedy mysle o nim , sa tez dni (i ich jest wiecej) ze czuje sie jak glaz. Zero uczuc. A jednak kiedy wykonuje gest w jego strone zawsze jest on nastawiony pozytywnie. I wtedy przygladam sie sobie i zastanawiam sie: dlaczego jestem dla niego taka dobra? Przeciez rano bylam jak z kamienia kiedy o nim myslalam. Troche sie staram w tych gestach, wyobrazam sobie ze tak powinno to wygladac, ale do konca nie odczuwam potrzeby ich wykonywania... Zwariuje

Gość milosc...aj aj aj
milosc to takie cos czego nie mozna okreslic...jezeli cos czujesz do kogos i nie wiesz co to i dlaczego to wlasnie jest milosc... ne sugeruj si edefinicja w slownikach i innych zrdlach, bo one sa powierzchowne, pojecie milosci nie da sie okreslic slowami a kazdy z nas interpretuje to inaczej... wiem cos o tym bo na maturze mialam temat o milosci....ale na szczescie zdalam na maxa:)