Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a23b

MAM TEGO DOść! TOPIK DLA WSZYSTKICH NA KAFETERII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a23b

Jestem na kafeterii od wielu wielu lat. I muszę w koncu napisac to co mysle w pewnej sprawiebo mnie co niekotrzy tu rozwalają!!!! :O Chodzi mi o gnębienie/zbijanie sie/wyzywanie kobiet które marzą o dziecku czy slubie. Mam 23 lata, jeszcze niedawno najwazniejsze byly dla mnie studia. Potem praca. Mam jedno i drugie i jestem z siebie dumna. Ale w tym momencie poczułam to, o czym tu piszą inne kobiety. Mieszkam z ukochanym mężczyzną i zaczęłam marzyć o ślubie, o naszym dziecku... To jest normalne. Zupełnie normalne. I nie rozumiem czemu na kafe jest taka nagonka na dziewczyny, które stają się kobietami i poczuły instynkt macierzynski? CO Z WAMI JEST?

Gość a23b
narazie tak czepialska żmijo bo ustalilismy ze najpierw skonczymy studia, czyli slub i dziecko za 1,5 roku

Gość a i tak sobie mysle ze to
chyab wyolbrzmiarz. jestem tu dosc długo i zadnej nagonki nie widziałam?

Gość yhjhjuhj
Czemu Polki uwazaja, ze tylko dziecko i maz stanowia o ich wartosci?

Gość bila bila.........
zgadzam się ztoba. kilka razy zaczęłam topik o ślubie albo coś to zawsze mnie poj..zjechali że już do garów, a twój facet i tak posuwa inna.i inne takie. nie wiem o co chodzi, zazdrość czy co.to przecież normalone, że ma się faceta, chce dziecko , ślub. idąc za radami tych debilnych zawziętych idiotek i idiotów nie ma się po co wiązać bo i tak zdrada, rozwód, nie ma po co rodzić bo zostaniesz kurą domową, nie ma co kupować domu lub mieszkania bo będziesz głupią pi..ą bo b\trzeba sprzatać. nie ma po co iść na studia bo i tak dobrej pracy nie dostaniesz. najlepiej być samotną.aha i jeszcze seksu też lepiej nie uprawiac bo staniesz dziwką.

Gość a23b
DO: a i tak sobie mysle ze to - nie wyolbrzymiam, wierz mi!!!!! Prawie na każdym temacie o ślubie, ciąży (badz chęci zajscia przez kobiete) wszedzie wpisują się osoby gnębiące nie wiem czemu takie kobiety :/ :( DO: yhjhjuhj Czemu Polki uwazaja, ze tylko dziecko i maz stanowia o ich wartosci? O I TU MACIE PRZYKłAD!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ktoś tu z nas coś takiego poweidział? Jestem pewna i dumna z tego co osiągnęłam jeśli chodzi o studia i pracę i to także moja wartość. A teraz staję się dojrzałą osobą i czuję chęć założenia rodziny. jestem wychowana na osobę, dla której najbliźsi są najwazniejsi,dotychczas byli to rodzice, babcia, rodzentwa- co w tym złego, że pragnę założyć rodziną z moim ukochanym i mieć z nim dzieci? Koljeny etap życia, nic więcej. Dla mnie miłość i rodzina zawsze będą na 1 miejscu. DO: bila bila.... - Podpisuję się pod tym co napisałaś w 100% 3maj się:*