Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokolnnnik

robimy listę oburzonych z powodu gwiazdorskich gaż w TVP1,TVP2

Polecane posty

Gość sokolnnnik

Słyszeliście ile telewizja publiczna zapłaci za prowadzenie wiadomości Hannie Smoktunowicz oraz innym dziennikarzom? Np.Tomasz Lis już ma gwoazdorski kontrakt!!!Prawdopodobnie zarabia 80 tys. miesięcznie samej pensji z TVP,natomiast Hanna Lis-o czym pisze gazeta FAKT oraz inna prasa informują,że dostanie 60 tys. pensji za prowadzenie wiadomosci.Niewiele mniej dostanie powracający ze Stanów Kraśko-to też informacja z mediów.Mam w związku z tym pytanie-jakie jest wasze zdanie na temat tak wysokich pensji w telewizji publicznej -z naszych opłat abonentowych .

Gość zazdrościsz nieudaczniku

coś jest na rzeczy - o ile to prawda; a potem narzekają, że publicznej każda złotówka z abonamentu się przyda; a byłoby z czego oszczędzać; np. po co w tvp zatrudnia się takich prezenterów, których jedynym zadaniem jest gadka w stylu\'\' za chwilę kolejny odcinek ...\'\' inne telewizje sobię jakoś radzą bez tej bzdury

Gość Tomek Kamel
dopisuję się do listy

Gość Tomek Lis
i ja się dopiszę

Gość Hania Lis
gdzie Tomuś, tam i ja - moje poparcie!

Gość sledzie w smietanie
Przeczytać wiadomości przyzwoicie potrafiłaby z 20% absolwentów studiów dziennikarskich za 10 tys, wiec 60 tys dla Lisowej jest niepotrzebne. Lis jak dla mnie jest zarozumiałym pajacem i dałabym mu 0 zł :O Kraśko sie dostał do tv bo terentiew poslubiła jego tatusia :D:D:D tak to by go za chooooya nie dali nawet na telewizyjny zmywak :O

Gość hjhjkl
to jest chore dopiero kurwa mac ludzie tyraja za nicale 900 miesiecznie a te huje za taka kase to kurna 10 tysi juz by bylo za duzo

Gość looozik
dopisuje sie.

Gość proponuję płacic abonament
to, co płacimy abonament?? .lol. niech sie ch*je wypchają !! za abonament radiowy jestem skłonna zapłacic- lubie moje "publiczne" radio, które jest opiniotwórcze i poszerza moje horyzonty muzyczne. ale tv?? w tvp leci sama szmira, a jak juz pokarzą cos wartosciowego (np w kocham kino) to o 23.35.- a pozniej mowia ze te "ambitne" programy maja niska oglądalnosc. w d. niech sobie wsadzą takie godziny. dlaego MOWIE NIE dla tych pseudoredaktorów, pseudoreporterów i innych pseudoartystów pracujących za nasza kase. proponuje porzadnie zreformowac tvp.

Gość jak znasz angielski
Krasko akurat lubie, ale L. to bym nawet nie zatrudnila. laza od stacji do stacji i myssla, ze cala Polska ich kocha. nich spadaja