Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessa inferno

czy można zajść w ciąże pieszcząc się nago

Polecane posty

Gość vanessa inferno

przepraszam jeśli pytanie wydaje sie być infantylne,rodem z bravo,ale wiecie jaka jest seksualna edukacja w naszym kraju-ciemnogrodzie.Niby wiem jak osiągnąc orgazm na 69 sposobow,co opisuje każde kolorowe pisemko..ale gorzej z ryzykiem ciąży mam 21 lat i jestem dziewica.Nie zdecydowalam się jeszcze na wspolzycie,bo bardzo boję sie zajsć w ciążę,nie wiem czy tabletki daja 100 proc skutecznosci w moim przypadku,bo w mojej rodzinie rodzi sie duzo niechcianych dzieci. Jednak moj chlopak mowi ze gdy lezymy na sobie nago i gdy nie dochodzi do penetracji nic się nie stanie Czy można zajsc w ciąże gdy jego sperma znajdzie sie na moich wargach sromowych:D? plemniki chyba nie sa tak mobilne?:)I czy może sama blona dziewicza utrudnia im jakos wstęp? I czy male ilosci spermy mogą wyciekac z penisa takze bez wytrysku?u mojego chlopaka tego nie zauwazylam,ze jesli to sa male ilosci to trudno nie pomylic tego na przyklad z potem ;p

Gość ewilina dob
mozna zajsc w ciaze na paluchu masz sperme wsadzasz palucha do muszelki i jestes zapylona

Gość vanessa inferno
no dobrze,ale on mi nic nie wsadza do pochwy(zreszta mnie to boli)

Gość kamilkaaa
to po co zadajesz takie durne pytania

Gość vanessa inferno
zeby sie dowiedziec,widac ze nie czytalas posta ze mnie tak atakujesz

tak można, w ciąze zachodzi sie od całownia i chodzenia w spodniczkach mini. a tak powaznie nie wydaje mi sie zeby nasz kraj byl zacofany pod tym względem. Problem w tym ze niechcecie sie uczyc. Uciekacie z lekcji a potem taka Clarka zwraca d... przez trzy dni. w ciąze mozesz zajśc tylko wtedy kiedy sperma jest w Tobie w środku

Jeśli nie znasz odpowiedzi na tak podstawowe pytania to nie bierz się za sex. Jeśli chcesz uniknąć naśmiewania się z twoje osoby idz do lekarza niech ci wytłumaczy co i jak. Poza tym żadna metoda nie jest skuteczna w 100 %

Gość vanessa inferno
zapewniam Cie ze w szkole mnie takich rzeczy nier uczono.wiem,ze moge zajsc w ciaze tylko jak sperma znajdzie sie we mnie,ale czy plemniki moga wplynac ze sromu to pochwy>

Onfim zgadzam sie w zupełności. Jeśli dziecko jest niedouczone nie powinno wogóle zabierac sie za te klocki, bo potem wiadomo skąd sie biorą niemowlaki na smietnuki i takie tam podobne straszne rzeczy. Moim zdaniem powinnas isc do lekarza który przed podjeciem współzycia dobierze odpowiedni srodek antykoncepcyjny. Co do zajscia w ciąze, plemniki sa bardzo ruchliwe, takze lepiej zeby nie było ich nawet na wargach sromowyh, chociaz nie słyszałam o takim orzypadku zajscia w ciaze, gorzej jak dochodzi do penetracji, w płynie yejakulacyjnym tez moga znajdowac sie plemniki i tez mozna zajsc w ciaze. Dlatego nie radz sie nas na forum a drałuj do ginekologa.

Gość ijuz
i to by było na tyle

Gość vanessa inferno
z tym ze nie chce ejszcze zaczynac wspolzycia i mam 21 lat,zadne ze mnie dziecko

Gość tralalalaa
a co?