Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjkl

problem z drukarka

Polecane posty

Gość hjhjkl

skonczyl mi sie tusz w drukarce Epson i mimo ze kupilam nie drukuje bo pojawia sie info ze pozostale tusze sa wyczerpane -tamte sa kolorowe i mi nie potrzebne nie da sie drukowac na czarno bialo?

Gość hjhjkl
nikt nie wie???

Gość hjhjkl
huje z was jedne

Gość hjhjkl
to jakis podszyw ale prosze was poradzcie

Gość lilikiki
nie ma kogo prosic na dyskusji ogolnej siedza albo debile albo podszywacze drukarka to nie problem na ich maly mozg

czy minęło dużo czasu zanim włożyłaś nowy tusz?-powiem szczerze, że u mnie ostatnio stało się podobnie-z tym, że najprawdopodobniej u mnie w Canonie pomimo, że tusz kupiłam nowy-to minęło trochę czasu i jakieś wewnętrzne pozasychały przewody w drukarce bądź głowica nawaliła bo też nie chce drukować

u mnie jeszcze zrobiłam błąd że wcześniej nie konserwowałam drukarki...a teraz już jest za późno :(

Gość kafhalkfhalfkhc
fachowcem nie jestem, ale z tego co wiem, że jak jeden pojemnik z tuszem jest pusty to sie nie drukuje więc chyba musisz ten kolorowy też wymienić

Gość lilikiki
Na innym foprum mi napisali aby wypierdzileic drukarkę na śmienik, bo nie opłaca sie kupowac nowych tuszóe tylko całą nową drukarkie Lexmark

Gość teztgh
bo lexmark to jednorazowka :o wydasz 2 stowy, skonczy sie tusz i kupujesz nowa drukarke :/ a to, ze nie jest ci potrzebny kolorowy tusz to nic nie znaczy. Musisz go miec, nawet, jak nie bedziesz uzywac.