Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlenn88

Pomocy przy barszczu

Polecane posty

Gość madlenn88

własnie zrobiłam barszcz biały winiary z torebki i wyszedł mi taki bez smaku;/ Dodałam musztarde, chrzan i dupa. Czym można go jeszcze doprawić? Moja mama robi taki dobry tym samym sposobem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Składniki: biała kiełbasa, woda, barszcz biały w torebce \"winiary\", majeranek, czosnek, pieprz, sól, maggi, śmietana, jajka na twardo. Jak przyrządzić? Białą kiełbasę gotujemy w wodzie do miękkości,a le nie solimy. Kiełbasę wyjmujemy, a do wywaru dodajemy barszcz biały z torebki rozrobiony z zimną wodą. Gotujemy ok. 10 minut dodając czosnek, szczyptę majeranku, sól i pieprz do smaku i maggi. Kiełbasę kroimy na plastry i wrzucamy do garnka. Całość zaprawiamy śmietaną. Już na talerzu dodajemy ćwiartki jajek ugotowanych na twardo. Uwagi: To jest dobre danie na gorąco na przykład na imieniny zamiast tradycyjnych flaków. Życzę smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rikitikibum
to dodaj kostki rosolowej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×