Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baloo

jakosc sukni

Polecane posty

hej dziewczyny, bardziej pisze do tycj ktore juz mialy swoj slub i wesele, ale tez do tych które coś wiedza na ten temat. mam pytanie odnosnie sukien. czy wiecie moze ktore firmy dobrze szyja suknie, nie jakieś buble! bylam dzisiaj w salonie sukien demetrios i cosmobella piekne suknie ale w sumie nie sa takie drogie i boje sie czy oznacza to ze sa zlej jakosci? kto takie mial albo slyszal prosze o wypowiedz

Gość dla mnie one są drogie

suknie które wybrałam to koszt ok 2500 wiec nie wiem czy takie drogie, jeżeli wypożyczenie u mnie w mieście w innym salonie to koszt: gdy bierzesz suknie jako pierwsza 2500, a jeżeli następna to 1500. wiec uważam ze nie taka duża różnica, no ja mogę sobie na taka suknie pozwolić. a j mam ślub w listopadzie wiec wolałabym mieć swoja bo zdjęcia mogą sie opóźnić o tydzień bądź dwa ze względu na pogodę. czy ktoś jeszcze może coś powiedzieć?

Gość lotika
http://www.eddyk.com/scelta.asp?id=3 Polecam tą firmę - sama kupiłam suknię slubną tej firmy i byłam bardzo zadowolona. Takich materiałów nie ma u nas w kraju a jakosć wykonania powalająca :) Zachęcam i życzę powodzenia przy wyborze sukni

Gość ja też mogę sobie
pozwolić na suknię za 2500, a nawet i za 10 tys jakbym tylko chiała. ale uważam to za bezsensowne... szkoda mi tyle kasy. wole za to na wycieczke jakąś pojechac. kupiłam używaną już z dodatkami za 1 tys. normalnie nowa sama suknia kosztuje koło 3 tys. a moja używana według mnie wygląda jak nowa.

ale jak zawsze, ja nie prosiłam o opinie czy głupio kupować czy nie to moja sprawa ja tylko sie pytam o jakość sukienek!

Gość ja miałam
demetrios i muszę przyznać że jakośc super. Przed slubem naprzymierzałam sie sukienek róznych firm i wiem co mowię

a miałaś taka lejąca czy z gorsetem? gdzie kupowałaś? czy była dobrze dopasowana, nic nie obcierało podczas zabawy? mam takie dwie upatrzone dlatego tez chciałabym jak najwięcej sie dowiedzieć :)