Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bellatrix

Internetowa miłość.

Polecane posty

Gość uwierz mi ze było...
a dlugo juz rozmawiacie?

jak on ma takie podejscie to to sensu nie ma.... ...no i pytanie: ufasz mu? bo ja bym sie zastanowiała czy warto...

Gość El25
oj wiesz co, odleglosc to nie jest problem, a poza tym i tak byscie razem kiedys zamieszkali:) Ale czy Ty wiesz czego chcesz??? To najwazniejsze

dziewczyny nie ma sensu takie rozwodzenie sie nad sprawą nie chce wam zabierać czasu. Ja bardzo bym chciała z nim być, ale teraz nawet nie ma o tym mowy żeby przyjechać czy coś. Nie chciałabym kończyć, ale po prostu sie zastanawiam, czy warto czekać? Ufam mu bardzo.

Gość El25
czekajac nic nie stracisz, tylko w trakcie tego czekania zyj:) wierz mi, czasem warto, bo nigdy nie wiadomo gdzie i jak pozna sie tego jedynego... a skoro tego chcesz, zycze szczescia i powodzenia:)

A to on n ie chce sie spotkac czy oboje na razie nie mozecie ?, choc przez 8 m-cy to okazje na pewno byly....hmm

Vanity właśnie okazji zero z jego była ale ja wtedy np zaliczenia miałam:/ El25 dziękuje za słowa otuchy :)

Gość joooooo125
Rozumiem doskonale. Byłam w podobnej sytuacji. Byłam z kimś, prawie rok. niestety, odległośc była przeszkodą, więc 2 miesiące temu to zakończyłam. bolesne ;]. piszemy ze sobą nadal, tak i więc dowiedziałam się od niego, że ma kogoś na oku. a tak sumując z perspektywy czasu stwierdzam, że to nie miało sensu i w 90% przypadków znajomosc utrzymywana przez internet nie utrzymuje się. Aktualnie szukam nowego... i tylko w realu ;) ale, może wam się jednak uda? kto wie. ;] lipa, że niewiele napisałaś o was... tak czy siak powodzenia ci życzę 1. w zapomnieniu, lub 2. w rozwinięciu znajomości. pozdrawiam

Gość róznie to bywa
ja rozmawialam z chłopakiem poznanym w sieci przed 2 lata. Codziennie tylko rozmowy na gg, telefoniczne, smsy. wiedzielismy jak wygladamy ze zdjec i mimo ze spodobalismy sie sobie nie mielismy odwagi sie spotkać. Ale do spotkania jednak doszło. zakochalismy sie w sobie. Tydzien temu zamieszkalismy razem. On przeprowadzil sie do mojego miasta, dodam ze dzielilo nas prawie 400km. wiec roznie to bywa.

El25 mądra rada:) Ja własnie udzielam sie wpisami na topiku bo miałam podobnie ...ale krócej 4 m-ce i czułam już motylki w brzuchu no i chciałam sie spotkać ale nigdy tez nie było jak, kiedy i odległosc, studia itd. rozpadło sie ... i wygrał real ..ale bolało dlatego rozumiem Ciebie:)

Dziękuje wszystkim za wypowiedzi. W sumie nie rozwiązały mojego problemu, ale podniosły na duchu.

Gość kobiety ale nie widzac
czlowieka na oczyw realu mozna zakochac sie tylko w wyobrazeniu o tym czlowieku. przeciez na to czy sie w kims zakochamy czy nie sklada sie wiele rzeczy. ja jakis czas temu spotkalam sie z czlowiekiem poznanym w necie. widzialam zdjecia troche pisalismy ale w realu okazal sie inny niz go sobie wyobrazalam. inny nie znaczy gorszy. ale bywa roznie

dokładnie 400 km to nie tak wiele, ja zyje w zwiazku na odleglosc juz 3lata /mamy do siebie ok 450km/ i jest swietnie, oczywiscie nie powiem, ze nie byloby lepiej gdybysmy byli w tym samym miescie :) ale obecnie jest to troszke niemozliwe bowiem studiujemy w innych miastach, planuje moze zmienic uczelnie, spotykamy sie co 2tygodnie, wszystko zalezy od Was obojga, ja zawsze powtarzam dla tych ktorzy mowia ze to bez sensu, gdybysmy sie nie kochali i nie chcieli tego zwiazku, to by go nie bylo, z reszta latwiej wyczuc ze cos jest nie tak, a z tego co widze po tym co pisalas, to on niejest chetny, najlepiej zaprzestac kontaktu, bo sie meczysz, zauwazylam ostatnio ze wiele mlodych ludzi zyje na odleglosc z roznych wzgledow, widze w swoim srodowisku, mam naoczne przyklady, trzeba tylko chciec, jesli to ten, to dlaczego nie zaryzykowac?

z reszta teraz na odleglosc, a potem cale zycie ;) oby, oby :) zycze kazdemu :) i tym na odleglosc i nie na odleglosc

poziomka dziękuje za twoją historie, chyba macie racje ze warto spróbować ehh tylko że narazie nie możemy sie spotkać, ale może przy jakimś dłuższym urlopie.