Еlciаа 917 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, łyszkowice ground zero napisał: ja się poważnie pytam Jak przestanie działać to pojdziesz do lekarza po inne proszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak przestanie działać to pojdziesz do lekarza po inne proszki. a co jeśli lekarz na przykład powie że nie da się mnie wyleczyć z antysemityzmu i nie mogę być gojem do zbierania mordą chrustu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, łyszkowice ground zero napisał: a co jeśli lekarz na przykład powie że nie da się mnie wyleczyć z antysemityzmu i nie mogę być gojem do zbierania mordą chrustu? Odpowiednimi środkami ze wszystkiego da się wyleczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Odpowiednimi środkami ze wszystkiego da się wyleczyć. z gołodupstwa i samotnomatkostwa też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, łyszkowice ground zero napisał: z gołodupstwa i samotnomatkostwa też? Oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Oczywiście. i czym cię wyleczyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, łyszkowice ground zero napisał: i czym cię wyleczyli? Tajemnica lekarska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: i co tak do końca życia będziesz tu na forum blokował tematy i obwiniał tym innych ludzi? to jest śmieszne dla ciebie? bo nie wiem przygłupie, nie masz życia. kiedy tu nie wejdę to siedzisz i bawisz się siusiakiem uprawiając festiwal projekcji. Dziwne że widzisz siusiaki, których ci nikt nie pokazuje. Jakieś homo fantazje masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Jak przestanie działać to pojdziesz do lekarza po inne proszki. Tak się kończy przedawkowanie Acodinu dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pan troglodytes napisał: Tak się kończy przedawkowanie Acodinu dzieci Acodin sam by nie wyrządzil takiego spustoszenia w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Acodin sam by nie wyrządzil takiego spustoszenia w głowie. Wystarczy że wymieszał z monsterkiem i już się w czubie lasuje. Znam typa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Tajemnica lekarska. podałaś dziedziom eutanazol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Wystarczy że wymieszał z monsterkiem i już się w czubie lasuje. Znam typa chuuja znasz frajerzyno, na cześć z nim jesteś. ciekawe czy cwaniaku byś tak podbił do ludzi na ulicy co ze sobą rozmawiają jak w internecie to robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: podałaś dziedziom eutanazol? Nie, oddałam je ich ojcom XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie, oddałam je ich ojcom XD czyli robisz grunt pod kolejne z pajeetem tym razem, tak jak myślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, łyszkowice ground zero napisał: czyli robisz grunt pod kolejne z pajeetem tym razem, tak jak myślałem Nie mam jeszcze konkretnego osobnika upolowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie mam jeszcze konkretnego osobnika upolowanego. a to dlatego tyle ostatnio się zjechało podludzi do warszawy brązowych, stają w konkury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 52 minuty temu 5 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: a to dlatego tyle ostatnio się zjechało podludzi do warszawy brązowych, stają w konkury xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: xD pewnie musisz zmieniać majtki co chwila przez to ilu ich tu jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 917 Napisano 32 minuty temu 17 minut temu, łyszkowice ground zero napisał: pewnie musisz zmieniać majtki co chwila przez to ilu ich tu jest Nie nosze majtek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowice ground zero 2 Napisano 25 minut temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Nie nosze majtek. to jak siadasz na siedzeniu w autobusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach