Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowow

Dlaczego tyle kobiet leci na kasę i mięśniaków....

Polecane posty

Gość wowow

Gość El25
bo maja kase i miesnie:):) a one w ten sposob w 99 % rekompensuja sobie brak rozumu:)

Gość złośliwa samica 30
Sama nad tym sie zastanawiam :O

Gość Otóż ja uwielbiam karków
Mniam:) I nikt z was widząc mnie by na to nie wpadł. Nie wyglądam na blachare, studiuję, pracuje i u mężczyzny ponad wszystko cenie jego inteligencje. A mimo wszystko lubie popatrzeć...:)

Gość El25
o hej Vanity fair:) znow sie spotykamy:)

Bo nie potrafią utrzymać swoich pierwotnych instynktów na wodzy ;] Zresztą, faceci zachowują się podobnie :p Lecą na chude, głupie, słodkie, siwo-blond solarki w takim samym stopniu, co babki na ABSy :D

prawdziwa kobieta na takiego nie poleci.dobrze ktoś napisał -kasa i mięśnie=brak rozumu

A jest w tym coś złego? Przykro mi ale lubie duzych facetów, i perswadowanie mi tego albo obrazanie z tego powodu jest bez sensu. Tak jakbym zaczeła przekonywac wielbiciela blondynek do brunetek. Bez sensu słowem

ja nie lece na to ani na to, a ja i tak nikt mnie nie chce.. ON TEZ MNIE ZOSTAWIŁ..

A posiadając mieśnie juz nie mozna byc facetem?

Otóż ja uwielbiam karków ---> hmm karków? wiec inteligentnych ale miesniaków nazywasz karkami tak?:P ale przyznam ze czasem pozory mylą...czasem

Gość bo to są atawizmy
mało inteligenty facet poleci na głupią dupę, niektóre kobiety widzą w męźczyznach tylko kase i siłe. Proste :-) Trzeba wzbić się na wyżyny i widzieć więcej :classic_cool:

oj nie przesadzajmy zalezy od gustu mi tam miesniaki sie nie podobaja aczkolwiek te brzuszko jako akie musi miec :) I nie popadajmy w skrajnosci ,jak miesniak to niekoniecznie musi byc glupi tak jak i wymalowana lala z solarki moze miec coz w glowie

Używam tego pieszczotliwie:) I zdaje sobie sprawe z dużej ilości impotencji umysłowej w tym towarzystwie:) Ale to nie jest regułą na szczeście..:) Moj facet jest duży, czyli taki jak lubie jest swietnym ojcem a oczarował mnie swoją inteligencją przy pierwszym spotkaniu. I sama czasami do niego w żartach mówie "spadaj karku":) Drugiego tak inteligentnego nie spotkałam ani wczesniej ani później, nie wazne czy z mięśniami czy bez:)

I wszyscy znajomi ode mnie z uniwersytetu krzywili się na jego widok, a po pierwszej rozmowie szczeny im opadały. Także bez uogólnień proszę:)

No i mogę dorzucić jeszcze jako argument moich znajomych: dużych a jednocześnie studentów, pracujących, z przeróżnymi pasjami... po prostu taki styl bycia życia, takie upodobania:)

No ok zgodze sie.. ale to jest własnie siła stereotypu .....w Polsce wizerunek miesniaka czy blond cycatej, spalonej solarium laski jest raczej negatywnie odbierany przeez czesc spoleczenstwa stad uogólnianie, wiadomo ze to zawsze jest krzywdzące np dla takich facetów jak Twój:)

Gość Samica Złośliwa 30