Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Czy mieliście kiedyś tak że...?

Polecane posty

Że kompletnie Was nic już nie obchodzilo? Naprawde nic.ja mam tak teraz. Nie czesto mi sie to zdarza. Wszystko moze sie zdarzyc a mnie nic nie zainteresuje.

Gość mmmmmmmmr
To może być depresją..:O Ja też tak się czuję.. Lecz może tobie jest ciężko z powodu np. przesilenia wiosennego i z pewnością niedługo ci przejdzie:)

Nie wątpie.to nie żadne przesilenie. Poprostu czuje sie bardzo sama. Dopiero zauważyłam jak życie pędzi i nawet nie mam ochoty za nim gonić...Znajomi zadzwonią od czasu do czasu spytac sie co słychać i czy bysmy sie moze spotkali..od 2tygodni odmawiam..nigdzie nie wychodze. Nie mam takiej potrzeby. A jeszcze przedtem bywałam dosłownie na kazdej imprezie byłam duszą towarzystwa..

Gość Maxior
nasrałbym najchetniej na wszystkich i na wszystko

Gość czasem tak jest
jak przechodzi samo to dobrze jak nie to trzeba zaczac sie martwic

Gość i facet winowjcą

a no właśnie ginorossi to z Tobą wtedy pisałam o NIM ?? Jeszcze mi nie przeszło ;( czasem tak jest -- a jeśli to juz trwa ponad 2tygodnie to powinnam zacząc sie martwić?

Napisał maila czy chce sie spotkać. Ale on jest teraz w Polsce i bedzie jeszcze jakies 2-3 tygodnie a potem to ja jade więc sie miniemy..chyba Ci o tym pisałam. Nie wiem co mu odpisac.

Zdąże ;) Bo i on i ja mieszkamy tu na stałe. Tylko głupio po to będzie ponad miesiąc zanim a wróce..

ale gdzie tam głupio! niech poczeka! napisz, że się spotkacie, ale mu powiesz dokładnie kiedy, żadnych tłumaczeń - niech się pozastanawia chłopak ;) a tak z ciekawości -gdzie Ty mieszkasz? ;)

W Angli :) Juz od 3 lat.. Wiesz napisałam ostatnio tutaj na kafeteri do wrózki.. z pytaniem : Czy ten którego kocham odwzajemnia moje uczucie? A ona odpisała: ten mezczyzna nie jest osoba ktora uzewnetrznia uczucia, jest skryty (moze jakiz znak ziemski - panna, koziorozec, byk) ale trwały w tym co czuje. wazniejsze sa dla niego zasady niz uczucia, jest praktyczny i przyziemny na te chwile , mozliwe ze jest w nim poczucie zdrady i szuka kobiety-matki, podobasz mu sie ale nie daje gwarancji na wielkie uczucie rada jest taka - cierpliwosc w zasadzie prawie wszystko sie zgadza. A co lepsze on jest spod znaku zodiaku panny.

a w zasadze masz racje :) ja wybiore czas i miejsce spotkania..to wkoncu on prosil o spotkanie :P I niech czeka jak mu zależy :) dzieki ginorossi już mi troche pomogłas :kwiatek:

kurcze, ale utrafiła.. jeszcze to poczucie zdrady.. niezle.. odpisalas mu? sama jestem ciekawa co on na to ;)

Nie jeszcze nie odpisałam. Jutro odpisze. Jakos nie mam weny..a chce napisać coś wiecej :P Ale jutro ci powiem - oczywiscie jesli bedziesz a forum

u mnie w zasadzie ok, jutro mój chłopak przyjedzie i zostanie do poniedziałku, a w pon rano egzamim :( ehhh ale miło, że pytasz 🌻