Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaa **

Po dwóch latach usłyszałam ,,Nie kocham cie

Polecane posty

Gość Martaa **

Właśnie zadzwonił... powiedział że on tak nie może że to koniec że mnie nie kocha... gdy powiedziałam przyjadę do ciebie usłyszałam ,,nie mam czasu idę spać'' ale ja go kocham... a parę godzin temu było dobrze...

jak nie mowi, ze kocha to zle, jak mowi, ze nie kocha to tez zle. Jak wam dogodzic?

Gość olkaaaaaaaa
Jest wiele takich przypadków,a pózniej żaluja tylko zastanów sie czy po takich słowach jakie usłyszałaś warto wybaczyc i zaufac raz jeszcze komuś kto nagle przestał kochać.....

Gość cóż zapomnij o nim
chociaż na tyle uczciwy, że w końcu powiedział co czuje naprawdę. Zacznij żyć swoim życiem i nie staraj się atakować go smsami i telefonami. To nie zmieni jego uczuć. Sama przynajmniej dojdziesz do siebie szybciej. Facet jak mówi, że nie kocha to nie kocha.

hm, wlasnie komus innemu przesylalam ten cytat, ale co mi tam... "Trudno ocenić jak potężna może być miłość. Może nam dać siły w ciężkich chwilach lub zmobilizować do poświęceń. Może sprawić, że przyzwoity człowiek popełni straszny czyn. Może popchnąć zwykłą kobietę do szukania prawdy. Nawet kiedy odejdziemy miłość pozostanie. Wszyscy szukamy miłości, ale niektórzy z nas żałują, że ją znaleźli" swoja drogą podly jest :(

Gość olkaaaaaaaa
racja..... najgorsze to dziewczyna prosząca o uczucie,nachalna itp nie rób tego Miej szacunek do siebie...

Gość Martaa **
Ale jeszcze pare godzin temu było super siedzieliśmy z jego mamą... jak dzwonił zaczełam płakać a on ,,I na h.u.j. płaczesz'' aż mnie serce boli :(

Gość Martaa **
chirality ani troche dla mnie zabawne

Gość cykor
ciesz sie dziewczyno wolnoscia jestes teraz wolna

Gość olkaaaaaaaa
po takich słowach nie chcialabym do niego wrócic nawet gdyby mnie na kolanach prosił Dziewczyno szanuj siebie swoje uczucia Jak moza byc z kims kto tak sie odzywa do osoby ktora kochał...Nie moge tego pojąć...Zapomnisz i poznasz kogoś kto zasługuje na Ciebie

a swoją drogą pewnie jutro, pojutrze cie przeprosi taki typ, w koncu sama przestaniesz kochac, zobaczysz tez kiedys cos takiego przezywalam

Gość Martaa **
Nie takie słowa już od niego słyszałam..

Gość cóż zapomnij o nim
i oczywiście mu wybaczysz i będziesz jego podnóżkiem i lalą do zabaw erotycznych NADAL?

Gość nastepna madra
facet ja olewa a ona kurczowo sie go trzyma. Co jest z wami? nie potraficie wziac swojego zycia w swoje rece??

Gość olkaaaaaaaa
no to pieknie Naprawde nie rozumiem kobiet ktore sa z facetami ktorzy tak zle do nich sie odnoszą To nie jest miłość z jego strony to jakiś chory związek Tak uwazam...

Gość cóż zapomnij o nim
myślę, że to albo bardzo młoda panienka, albo bardzo nieszanująca się osoba kobiety dojrzałe wiedzą co oznacza, gdy facet mówi "nie kocham"

Gość typowa logika damska
on ma ja w dupie a ona tak go kocha

Gość olkaaaaaaaa
zgadzam sie.........

Gość cóż zapomnij o nim
miałam takiego faceta, raz mi powiedział, że nie jest pewien czy to TO, czy mnie kocha i zaraz go olałam, dzięki czemu poznałam mojego męża :) on nigdy nie zwątpił a jesteśmy razem prawie 20 lat

Gość Martaa **
młoda??23 lata mam ok juz wiem co zrobić

Gość zycie przd toba
od ciebie zalezy jak je przezyjesz.

Gość olkaaaaaaaa
Marta nie wkurzaj sie...nie o to chodzi,nie po to tu jestesmy Chcemy Ci pomóc Masz 23 lata a pozwalasz sie tak traktować....Czy to ma sens?? i co zrobisz?

Gość cóż zapomnij o nim
Marta jedyne czego możesz i nawet powinnaś wymagać to odpowiedzi na pytanie: jakim prawem ZABRAŁ CI DWA LATA TWOJEGO ŻYCIA! I takie pytanie powinnaś zadać. Kawał ch.. z niego (przepraszam za wulgaryzm, ale to szczyt zwodzić kogoś 2 lata)

Gość olkaaaaaaaa
czy wczesniej juz zerwal z Toba??

Gość Martaa **
Tak... wstyd się przyznać ale zostawiał mnie a za góra 2 dni wracał.przepraszał robiłwszystko i znowu było jakw bajce

Gość cóż zapomnij o nim
to jak przyjdzie dalej zabawiać się Twoim kosztem to TY go pogoń i już

Gość olkaaaaaaaa
sama przyznałaś ze wstyd sie przyznać Dziewczyno on Toba manipuluje wie ze moze wrocic jak powie kilka miłych słowek Czy warto?? za jakis czas znowu napiszesz tu ze zadzwonil i zerwal Czy warto????????????